Advocaat Burgum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Burgum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Burgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Burgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Burgum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Burgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Veenwouden, Garijp en Sumar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Burgum

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Burgum zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Vaak gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Burgum als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Burgum zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Burgum is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Burgum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Burgum je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Burgum
 • Ontslag aanvechten in Burgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Burgum
 • Arbeidsrecht advocaat Burgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Burgum
 • Strafrecht advocaat Burgum
 • Letselschade advocaat Burgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Burgum
 • Civielrecht advocaat Burgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Burgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Burgum

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Burgum een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Burgum kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Burgum. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Burgum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Burgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Burgum

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Burgum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Burgum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Burgum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Burgum jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Burgum

Een jurist in Burgum is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Burgum, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Het is derhalve van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Burgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Burgum.

Letselschade advocaat Burgum

Wellicht denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Burgum voor je te laten starten, maar dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Burgum te treffen. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Burgum die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Burgum.

Letselschade advocaat Burgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Burgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Burgum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een fijn idee om offertes aan te vragen bij de verschillende bureaus in de streek. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Burgum krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Burgum die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Professionaliteit is immers wel enorm prettig voor bij juridische affaires.

Aansluitend hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Burgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Burgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Burgum

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Burgum. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Burgum hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Burgum? Een juiste kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Burgum echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Burgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Burgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Burgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Burgum

Juridische raadgeving

30 april 2024

Onmiskenbaar vakkundige raadsman getroffen. Deze hielp zeer veel.

- Daniël de Lange

Iemand die weet waar die het over heeft

22 april 2024

In minder dan no-time een vakkundige raadsman. Dankjewel!

- Hendrikus van de Velden

Juridische raadgeving

16 april 2024

Voelbaar kundige raadsman gevonden. Het hielp enorm.

- Dirk Smits

Juridische assistentie was prettig

7 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Bram Smit

Inhoudelijk en vakkundig.

5 april 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Angela Schouten

Gewoon fijn

24 maart 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo passend zou zijn.

- Judith Willemsen

Gepaste juridische bijstand

17 maart 2024

Geholpen door iemand die zeer veel met me meeleeft, erg prettig.

- Tessa de Vos

Ontslag op staande voet voorkomen

16 maart 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Willem Kuiper

Convenant geregeld

7 maart 2024

In een paar ontmoetingen werd de convenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Schitterend!

- Peter Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Burgum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/