Advocaat Terschelling West

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Terschelling West?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Terschelling West verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Terschelling West – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Terschelling West gezocht?

Een advocaat uit Terschelling West vinden

Advocaat Terschelling West
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling West, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terschelling Hoorn, Terschelling Serijp en Terschelling Landr bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Terschelling West

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Terschelling West? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Terschelling West te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Terschelling West te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Terschelling West. Vanwege deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Terschelling West die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Terschelling West
 • Ontslag aanvechten in Terschelling West
 • Personen- en Familierecht advocaat Terschelling West
 • Arbeidsrecht advocaat Terschelling West
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Terschelling West
 • Strafrecht advocaat Terschelling West
 • Letselschade advocaat Terschelling West
 • Ondernemingsrecht advocaat Terschelling West
 • Civielrecht advocaat Terschelling West
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Terschelling West

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Terschelling West

Een advocatenkantoor in Terschelling West heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Terschelling West helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Terschelling West heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Terschelling West

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Terschelling West

Om de juiste personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Terschelling West. Advocaten in Terschelling West zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Wanneer je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Terschelling West. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Terschelling West jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Terschelling West

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Terschelling West. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Terschelling West. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Terschelling West mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Terschelling West de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Terschelling West?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Terschelling West.

Letselschade advocaat Terschelling West

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Terschelling West voor je te laten werken, echter dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Terschelling West te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Terschelling West om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Terschelling West.

Letselschade advocaat Terschelling West zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Terschelling West zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Terschelling West

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Terschelling West krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Terschelling West die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je ook gegarandeerd van capabel advies op maat.

Daarna is een consult vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Terschelling West.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Terschelling West en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Terschelling West

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Terschelling West zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Terschelling West te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Terschelling West is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Terschelling West aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Terschelling West in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Terschelling West in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Terschelling West

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Terschelling West

Deskundig en vakkundig.

24 september 2022

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Guido Gerritsen

Deskundige jurist

15 september 2022

In minder dan no-time een vakkundige jurist. Bedankt!

- Ruben Verhoeven

Top geregeld

10 september 2022

Vlot de juiste persoon gevonden, aangenaam!

- Michael Prins

Kennis van zaken

29 augustus 2022

Zoals gehoopt, enorm kundig.

- Annemarie Gerritsen

Goed begeleid van start tot einde traject

27 augustus 2022

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Natascha Peeters

Inhoudelijk en vakkundig.

21 augustus 2022

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Patricia van Vliet

Super gegaan

10 augustus 2022

Snel de juiste persoon gevonden, fijn!

- David Kuiper

Convenant verzorgd

7 augustus 2022

Convenant was vlug geregeld. Super!

- Irene Wolters

Daadwerkelijk een specialist

27 juli 2022

Met mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Jacqueline van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Terschelling West

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/