Advocaat Tjerkgaast

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Tjerkgaast?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Tjerkgaast verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tjerkgaast – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Tjerkgaast gezocht?

Een advocaat in Tjerkgaast vinden

Advocaat Tjerkgaast
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tjerkgaast, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sloten, Woudsend en Dijken bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tjerkgaast

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Tjerkgaast? Het zoeken van de perfecte advocaat in Tjerkgaast is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Tjerkgaast. Met deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tjerkgaast die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tjerkgaast
 • Ontslag aanvechten in Tjerkgaast
 • Personen- en Familierecht advocaat Tjerkgaast
 • Arbeidsrecht advocaat Tjerkgaast
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tjerkgaast
 • Strafrecht advocaat Tjerkgaast
 • Letselschade advocaat Tjerkgaast
 • Ondernemingsrecht advocaat Tjerkgaast
 • Civielrecht advocaat Tjerkgaast
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tjerkgaast

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tjerkgaast

Een plaatselijk advocatenkantoor in Tjerkgaast kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Tjerkgaast inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Tjerkgaast heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Tjerkgaast

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Tjerkgaast

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Tjerkgaast te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Tjerkgaast.

Ook is het handig om allerlei advocaten in Tjerkgaast te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Tjerkgaast je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je volkomen gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Tjerkgaast, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tjerkgaast

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Tjerkgaast. Je kunt een jurist in Tjerkgaast wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Tjerkgaast niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Tjerkgaast een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Tjerkgaast uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tjerkgaast?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tjerkgaast.

Letselschade advocaat Tjerkgaast

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Tjerkgaast voor je te laten starten, echter dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Tjerkgaast te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Tjerkgaast die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tjerkgaast.

Letselschade advocaat Tjerkgaast zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tjerkgaast zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Tjerkgaast

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Tjerkgaast in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Tjerkgaast terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Tjerkgaast.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tjerkgaast.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tjerkgaast en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tjerkgaast

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tjerkgaast. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Tjerkgaast hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tjerkgaast? Een geschikte gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Tjerkgaast echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tjerkgaast in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tjerkgaast in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tjerkgaast

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tjerkgaast

Echtscheiding goed begeleid

9 mei 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Guido Post

Netjes afgehandeld

7 mei 2022

Vlot de passende persoon ontdekt, prettig!

- Martine van den Broek

Royale vergoeding gekregen

29 april 2022

- Angelique van der Laan

Door raad en daad bijgestaan

19 april 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

Na aanvragen offertes meteen ontvangen*
Vlot de offertes ontvangen en een passende advocaat gevonden.

- Elisabeth Scholten

Door raad en daad bijgestaan

13 april 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Offertes gauw binnen*
De offertes waren snel ontvangen en dus konden we vlot met een advocaat in zee.

- Wouter Janssen

Meest deskundige advocaat van Nederland

7 april 2022

Klikte meteen aardig en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Nathalie de Bruin

Procedure gewonnen!

28 maart 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Wouter van de Berg

Goede juridische assistentie

27 maart 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Anna de Vries

Zorgvuldig afgehandeld

18 maart 2022

Razendsnel de goede persoon getroffen, prettig!

- Natascha Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tjerkgaast

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/