Advocaat Woudsend

Behoefte aan een professionele advocaat in Woudsend die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Woudsend verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Woudsend – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Woudsend gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Woudsend
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Woudsend, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hommerts, Heeg en Ypecolsga bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Woudsend

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Woudsend zoekt, je doorgaans niet in een beste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Woudsend een nare. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Woudsend een karwei die van belang is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Woudsend en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Dus is het kiezen van een juiste advocaat in Woudsend een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Woudsend je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Woudsend
 • Ontslag aanvechten in Woudsend
 • Personen- en Familierecht advocaat Woudsend
 • Arbeidsrecht advocaat Woudsend
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Woudsend
 • Strafrecht advocaat Woudsend
 • Letselschade advocaat Woudsend
 • Ondernemingsrecht advocaat Woudsend
 • Civielrecht advocaat Woudsend
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Woudsend

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Woudsend

Een advocatenkantoor in Woudsend heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Woudsend helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Woudsend heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Woudsend

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Woudsend

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Woudsend die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Woudsend staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om verscheidene advocaten in Woudsend te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Woudsend je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een correct aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Woudsend, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Woudsend

Een jurist in Woudsend mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Woudsend uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Woudsend?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Woudsend.

Letselschade advocaat Woudsend

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Woudsend voor je te laten beginnen, echter dit kan tevens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Woudsend te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Woudsend die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Woudsend.

Letselschade advocaat Woudsend zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Woudsend zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Woudsend

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Woudsend in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Woudsend heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Woudsend te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Woudsend.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Woudsend en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Woudsend

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende zaak, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Woudsend zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Woudsend te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Woudsend is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Woudsend allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Woudsend in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Woudsend in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Woudsend

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Woudsend

Kei in zijn vakgebied

7 september 2023

Dankzij mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Willem Boer

Top begeleid van begin tot beëindiging proces

28 augustus 2023

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Janneke de Haan

Super gegaan

26 augustus 2023

Direct de juiste persoon ontdekt, prettig!

- Bram Schipper

Tijd voor actie

14 augustus 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Goed bijgestaan

- Marco van Leeuwen

Kennis van zaken

7 augustus 2023

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Hendrika de Koning

Vlot en juiste advocaat gevonden

25 juli 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Johannes van Loon

Afhandeling was persoonlijk

23 juli 2023

Elke fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Suzanne de Vos

Royale schadevergoeding gekregen

13 juli 2023

- Jacqueline Kuijpers

Kennis van zaken

3 juli 2023

Zoals vermoed, heel erg vakkundig.

- Alexander Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Woudsend

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Bruinsma Advocaten

Nieuwburen 36
8531 EH Lemmer
Nederland

0514 563 770
http://bruinsmaadvocaten.nl/