Advocaat Sloten

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Sloten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Sloten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Sloten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Sloten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Sloten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sloten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sondel, Ypecolsga en Wijckel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sloten

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Sloten? Het zoeken van de beste advocaat in Sloten is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Sloten. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Sloten die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sloten
 • Ontslag aanvechten in Sloten
 • Personen- en Familierecht advocaat Sloten
 • Arbeidsrecht advocaat Sloten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sloten
 • Strafrecht advocaat Sloten
 • Letselschade advocaat Sloten
 • Ondernemingsrecht advocaat Sloten
 • Civielrecht advocaat Sloten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sloten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sloten

Een advocatenkantoor in Sloten heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Sloten inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Sloten is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Sloten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Sloten

Om de passende personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sloten. Advocaten in Sloten zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Als je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Sloten. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Sloten jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sloten

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Sloten. Je kunt een jurist in Sloten namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Sloten kan je hierbij helpen.

Controleer vooraf wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Sloten verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sloten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sloten.

Letselschade advocaat Sloten

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sloten je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Sloten je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Sloten is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Sloten vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sloten.

Letselschade advocaat Sloten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sloten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sloten

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Sloten in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Sloten heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Sloten te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sloten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sloten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sloten

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende zaak, ook als je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sloten zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Sloten te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Sloten is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Sloten veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sloten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sloten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sloten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sloten

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

11 mei 2022

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Pieter Jonker

Ontslag op staande voet voorkomen

8 mei 2022

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Marianne Jansen

Zoals verwacht

25 april 2022

Goed aanbod ontvangen.

- Maartje Brouwer

Top verlopen

24 april 2022

Snel de geschikte persoon ontdekt, aangenaam!

- Jacobus Schouten

Een persoon die snapt waar die het over heeft

11 april 2022

Gauw de passende man ontdekt. Uitstekend!

- Pascal Scholten

Snel en juiste advocaat gevonden

4 april 2022

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Renate Evers

Geen nummer, menselijke afhandeling

31 maart 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- René van de Ven

Snel een deskundige prof

23 maart 2022

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Jolanda Hoekstra

Rechtelijke raad

19 maart 2022

Onmiskenbaar vakkundige jurist gevonden. Het hielp zeer veel.

- Anouk Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sloten

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/