Advocaat Wolsum

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Wolsum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wolsum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wolsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wolsum gezocht?

Een advocaat uit Wolsum vinden

Advocaat Wolsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wolsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijland, Tjerkwerd en Burgwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wolsum

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Wolsum zoekt, je meestal niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Wolsum een nare. Desondanks wil je een handige advocaat in Wolsum vinden. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wolsum is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Wolsum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Wolsum je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wolsum
 • Ontslag aanvechten in Wolsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Wolsum
 • Arbeidsrecht advocaat Wolsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wolsum
 • Strafrecht advocaat Wolsum
 • Letselschade advocaat Wolsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Wolsum
 • Civielrecht advocaat Wolsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wolsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wolsum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Wolsum een verstandig besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wolsum kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wolsum. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Wolsum bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Wolsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wolsum

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wolsum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Wolsum. Het gaat hier dus primair om dingen die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Wolsum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Wolsum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wolsum

Een jurist in Wolsum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Wolsum niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Wolsum, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe goed een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is zodoende raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wolsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wolsum.

Letselschade advocaat Wolsum

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wolsum voor je te laten werken, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Wolsum te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Wolsum om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wolsum.

Letselschade advocaat Wolsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wolsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wolsum

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een goed plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Wolsum krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Wolsum die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je bovendien verzekerd van competent advies op maat.

Dan hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is vooral van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wolsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wolsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wolsum

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wolsum. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Wolsum hebben tijdens dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wolsum? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Wolsum echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wolsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wolsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wolsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wolsum

Voelt vertrouwd

23 augustus 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Geweldig!

- Marianne de Graaf

Had dit veel sneller moeten doen

15 augustus 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Ilse van de Ven

Altijd bereikbaar voor aanvragen

13 augustus 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Esther van Dongen

Deskundige advocaat

3 augustus 2022

Gauw de passende man gevonden. Bedankt!

- Peter de Jong

Deskundig en vakkundig.

30 juli 2022

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Natascha Schouten

Door raad en daad geholpen

22 juli 2022

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

Offertes gauw binnen*
De offertes waren gauw ontvangen en daarom konden we vlug met een advocaat in zee.

- Maria Willemsen

Zorgvuldig afgehandeld

13 juli 2022

Snel de geschikte persoon getroffen, prettig!

- Eva van Leeuwen

Gerechtigheid!

10 juli 2022

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Elisabeth Blom

Deskundige advocaat

1 juli 2022

Razendsnel de passende man ontdekt. Grandioos!

- Patrick Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wolsum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/