Advocaat Tzum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Tzum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tzum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tzum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Tzum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Tzum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spannum, Waaksens en Wjelsrijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tzum

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Tzum? Het vinden van de allerbeste advocaat in Tzum is nog niet zo ongecompliceerd. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Door deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tzum die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tzum
 • Ontslag aanvechten in Tzum
 • Personen- en Familierecht advocaat Tzum
 • Arbeidsrecht advocaat Tzum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tzum
 • Strafrecht advocaat Tzum
 • Letselschade advocaat Tzum
 • Ondernemingsrecht advocaat Tzum
 • Civielrecht advocaat Tzum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tzum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tzum

Een regionaal advocatenkantoor in Tzum kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Tzum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar met name wanneer het gaat over complexe juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Tzum heb je altijd een persoon die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Tzum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Tzum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Tzum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Tzum zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Tzum. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Tzum overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tzum

Een jurist in Tzum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Tzum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Tzum uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tzum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tzum.

Letselschade advocaat Tzum

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Tzum voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Tzum te treffen. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Tzum om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tzum.

Letselschade advocaat Tzum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tzum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tzum

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Tzum. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Tzum die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel erg fijn voor bij juridische affaires.

Daarna is een consultgesprek over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tzum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tzum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tzum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tzum. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Tzum wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tzum? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Tzum echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tzum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tzum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tzum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tzum

Verstand van de wet

10 mei 2022

Zoals gehoopt, zeer professioneel.

- Judith Jacobs

Verstand van regelgeving

7 mei 2022

Zoals gehoopt, zeer vakkundig.

- Erwin Verbeek

Door raad en daad bijgestaan

29 april 2022

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!
Bedankt

- Eveline van Dam

Door raad en daad bijgestaan

22 april 2022

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Aanvraag offertes aan te raden

- Robin de Vries

Eersterangs advocaat gevonden

16 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Geweldig.

- Esther de Bruijn

Erg tevreden met onze raadgever

7 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Simone van der Horst

Prima afgehandeld.

3 april 2022

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Barry Smeets

Prima geregeld.

27 maart 2022

Begrijpelijk en vlot. Bedankt!

- Kirsten Bos

Super gegaan

19 maart 2022

Razendsnel de juiste persoon getroffen, fijn!

- Monique Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tzum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/