Advocaat Waaksens

Wil jij een professionele advocaat in Waaksens die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Waaksens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waaksens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Waaksens gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Waaksens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waaksens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lollum, Tzum en Burgwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waaksens

Wanneer je een advocaat in Waaksens zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Waaksens een vervelende. Toch wil je een juiste advocaat in Waaksens vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Waaksens is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Waaksens een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Waaksens je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waaksens
 • Ontslag aanvechten in Waaksens
 • Personen- en Familierecht advocaat Waaksens
 • Arbeidsrecht advocaat Waaksens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waaksens
 • Strafrecht advocaat Waaksens
 • Letselschade advocaat Waaksens
 • Ondernemingsrecht advocaat Waaksens
 • Civielrecht advocaat Waaksens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waaksens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waaksens

Een advocatenkantoor in Waaksens heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Waaksens helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Waaksens is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Waaksens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Waaksens

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Waaksens die je ook kunnen begeleiden, los van je probleem. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Waaksens.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Waaksens te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Waaksens je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je volkomen ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Waaksens, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waaksens

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Waaksens. Je kunt een jurist in Waaksens namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Waaksens niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Waaksens kan je hierbij helpen.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Waaksens verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waaksens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waaksens.

Letselschade advocaat Waaksens

Een letselschade advocaat in Waaksens kan je helpen om een passende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Waaksens je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Waaksens is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Waaksens vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waaksens.

Letselschade advocaat Waaksens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waaksens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Waaksens

Heb je een dispuut met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Waaksens krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Waaksens die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. En zo ben je in ieder geval verzekerd van competent advies op maat.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waaksens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waaksens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waaksens

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Waaksens. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Waaksens wel van pas komen bij dit proces. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Waaksens? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Waaksens echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waaksens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waaksens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waaksens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waaksens

Door raad en daad bijgestaan

10 september 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Top bijgestaan

- Annemarie de Boer

Aanrader!

29 augustus 2023

Helder advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Natascha Visser

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daardoor veel minder.

25 augustus 2023

- Vanessa de Lange

Tijd voor actie

14 augustus 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!

Aanvraag offertes aan te raden

- Tom Gerritsen

De advocaat was erg bereikbaar

7 augustus 2023

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Marloes van den Broek

Kennis van zaken

25 juli 2023

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Adrianus de Bruin

Afhandeling was prima

21 juli 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Sander Driessen

Geding tot een prima einde

15 juli 2023

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Chantal de Groot

Onverwacht een grote schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is daardoor een stuk lager.

7 juli 2023

- Martinus van den Broek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waaksens

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/