Advocaat Wanneperveen

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Wanneperveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wanneperveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wanneperveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wanneperveen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Wanneperveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wanneperveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Giethoorn, Onna en Kallenkote bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wanneperveen

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Wanneperveen? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Wanneperveen is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Wanneperveen te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Wanneperveen. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wanneperveen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wanneperveen
 • Ontslag aanvechten in Wanneperveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Wanneperveen
 • Arbeidsrecht advocaat Wanneperveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wanneperveen
 • Strafrecht advocaat Wanneperveen
 • Letselschade advocaat Wanneperveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Wanneperveen
 • Civielrecht advocaat Wanneperveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wanneperveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wanneperveen

Een advocatenkantoor in Wanneperveen heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wanneperveen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar met name indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wanneperveen is dat je altijd nog een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wanneperveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wanneperveen

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wanneperveen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Wanneperveen. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Wanneer je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Wanneperveen. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Wanneperveen hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wanneperveen

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Wanneperveen. Je kunt een jurist in Wanneperveen namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Niettemin is een jurist in Wanneperveen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Wanneperveen een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wanneperveen de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wanneperveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wanneperveen.

Letselschade advocaat Wanneperveen

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wanneperveen je assisteren. Dat kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Wanneperveen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Wanneperveen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Wanneperveen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wanneperveen.

Letselschade advocaat Wanneperveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wanneperveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wanneperveen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Wanneperveen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wanneperveen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wanneperveen.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wanneperveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wanneperveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wanneperveen

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende zaak, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wanneperveen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wanneperveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wanneperveen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wanneperveen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wanneperveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wanneperveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wanneperveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wanneperveen

Betrouwbare raadsman gevonden

29 mei 2024

Erg solide en gepast advies ontvangen door de raadsman.

- Hendrikus de Ruiter

We zijn persoonlijk bijgestaan

24 mei 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Jan van Vliet

Dreigend ontslag voorkomen

17 mei 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Simon van de Wal

Flinke vergoeding gekregen

10 mei 2024

- Jelle Huisman

Goed afgehandeld.

28 april 2024

Helder en snel. Dank!

- Sjoerd van den Bosch

Zeer gelukkig met onze raadgever

26 april 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Sabine van de Brink

Prima geregeld.

14 april 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank je wel!

- Chantal Bakker

Betrouwbare partner

12 april 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Franciscus de Ruiter

Inhoudelijk en professioneel.

6 april 2024

De offertes snel na aanvraag binnen en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Angelique Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wanneperveen

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/