Advocaat Warstiens

Wil jij een professionele advocaat in Warstiens die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Warstiens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Warstiens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Warstiens gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Warstiens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Warstiens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Teerns, Hempens en Swichum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Warstiens

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Warstiens? Het vinden van de beste advocaat in Warstiens is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de perfecte advocaat in Warstiens te zoeken in het grote aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Warstiens die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Warstiens
 • Ontslag aanvechten in Warstiens
 • Personen- en Familierecht advocaat Warstiens
 • Arbeidsrecht advocaat Warstiens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Warstiens
 • Strafrecht advocaat Warstiens
 • Letselschade advocaat Warstiens
 • Ondernemingsrecht advocaat Warstiens
 • Civielrecht advocaat Warstiens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Warstiens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Warstiens

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Warstiens inschakelen een verstandige keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Warstiens kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Warstiens. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raad wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Warstiens werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Warstiens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Warstiens

Om de geschikte personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Warstiens. Advocaten in Warstiens zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Warstiens. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Warstiens jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Warstiens

Een jurist in Warstiens mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Warstiens niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Warstiens verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Warstiens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Warstiens.

Letselschade advocaat Warstiens

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Warstiens je assisteren. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Warstiens je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Warstiens is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Warstiens vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Warstiens.

Letselschade advocaat Warstiens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Warstiens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Warstiens

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Warstiens in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Warstiens terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Warstiens.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Warstiens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Warstiens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Warstiens

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Warstiens zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Warstiens te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Warstiens is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Warstiens allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Warstiens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Warstiens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Warstiens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Warstiens

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

22 augustus 2022

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Danny Meijer

Echtscheiding uitstekend geregeld

21 augustus 2022

Complexe regeling goed afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Michiel van de Berg

Tijd voor actie

11 augustus 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!
Merci

- Hendrikus van der Linden

Meest kundige jurist van Nederland

1 augustus 2022

Klikte onmiddellijk goed en heb tezamen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Natasja van der Meulen

Geen nummer, menselijke afhandeling

31 juli 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Antonius van den Bosch

Afhandeling was prima

23 juli 2022

De afwikkeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Jessica van den Broek

Aanrader!

16 juli 2022

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Maurice Vink

Goede juridische assistentie

8 juli 2022

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Patrick de Koning

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

29 juni 2022

De afhandeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Sabrina Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Warstiens

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/