Advocaat Weiteveen

Wil jij een ijzersterke advocaat in Weiteveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Weiteveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Weiteveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Weiteveen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Weiteveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Weiteveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartemeer, Erica en Klazienaveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Weiteveen

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Weiteveen? Het zoeken van de beste advocaat in Weiteveen is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Weiteveen te vinden in het stevige aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Weiteveen. Met deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Weiteveen die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Weiteveen
 • Ontslag aanvechten in Weiteveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Weiteveen
 • Arbeidsrecht advocaat Weiteveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Weiteveen
 • Strafrecht advocaat Weiteveen
 • Letselschade advocaat Weiteveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Weiteveen
 • Civielrecht advocaat Weiteveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Weiteveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Weiteveen

Een advocatenkantoor in Weiteveen heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Weiteveen inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar vooral indien het gaat over lastige juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Weiteveen is dat je doorgaans iemand in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Weiteveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Weiteveen

Om de passende persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Weiteveen. Advocaten in Weiteveen zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Weiteveen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Weiteveen overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Weiteveen

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Weiteveen. Je kunt een jurist in Weiteveen namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Weiteveen kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Weiteveen de procedure echt uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Weiteveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Weiteveen.

Letselschade advocaat Weiteveen

Een letselschade advocaat in Weiteveen kan je helpen om een treffende vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Weiteveen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Weiteveen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Weiteveen vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Weiteveen.

Letselschade advocaat Weiteveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Weiteveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Weiteveen

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een goed idee om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Weiteveen krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Weiteveen die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je ook gegarandeerd van vakkundig advies op maat.

Aansluitend hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Weiteveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Weiteveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Weiteveen

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Weiteveen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Weiteveen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Weiteveen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Weiteveen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Weiteveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Weiteveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Weiteveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Weiteveen

Deskundig en vakkundig.

6 november 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Barbara de Haan

Beste advocaat van Nederland

1 november 2023

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Nancy Evers

Gehele zaak vakkundig begeleid

23 oktober 2023

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Erwin de Graaf

Kennis van zaken

11 oktober 2023

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Hendrik Willems

Top advocaat gevonden

4 oktober 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Anna van der Meulen

Eind goed, al goed

29 september 2023

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Tamara van de Velden

Verstand van zaken

22 september 2023

Zoals gewenst, uitermate vakkundig.

- Willem van der Meer

Echtscheidingsconvenant geregeld

15 september 2023

In enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Iris Jonker

Scheiding uitstekend geregeld

4 september 2023

Ingewikkelde overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Tom van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Weiteveen

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/