Advocaat Windraak

Behoefte aan een professionele advocaat uit Windraak die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Windraak verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Windraak – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Windraak gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Windraak
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Windraak, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bingelrade, Amstenrade en Oirsbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Windraak

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Windraak zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Windraak een nare. Desondanks wil je een passende advocaat in Windraak zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Windraak en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Windraak een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een goede advocaat in Windraak. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Windraak
 • Ontslag aanvechten in Windraak
 • Personen- en Familierecht advocaat Windraak
 • Arbeidsrecht advocaat Windraak
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Windraak
 • Strafrecht advocaat Windraak
 • Letselschade advocaat Windraak
 • Ondernemingsrecht advocaat Windraak
 • Civielrecht advocaat Windraak
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Windraak

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Windraak

Een advocatenkantoor in Windraak heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Windraak inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewild, maar voornamelijk indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Windraak is dat je doorgaans een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Windraak

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Windraak

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Windraak te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Windraak.

Ook is het verstandig om allemaal advocaten in Windraak te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Windraak je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Windraak, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Windraak

Een jurist in Windraak mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Windraak, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Windraak?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Windraak.

Letselschade advocaat Windraak

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Windraak voor je te laten starten, maar dat kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Windraak te vinden. Het moet immers wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Windraak om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Windraak.

Letselschade advocaat Windraak zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Windraak zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Windraak

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Windraak. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Windraak die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je altijd verzekerd van bekwaam advies op maat.

Dan hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Windraak.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Windraak en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Windraak

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Windraak zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Windraak te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Windraak is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Windraak veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Windraak in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Windraak in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Windraak

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Windraak

Inhoudelijk en professioneel.

15 november 2023

De offertes snel na verzoek binnen en daarom snel en goed juridisch advies gekregen.

- Bram Vos

Gewoon correct

9 november 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo slim zou zijn.

- Anne van Dijk

Inhoudelijk en professioneel.

5 november 2023

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Martin de Jong

Top raadgeving gekregen!

27 oktober 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Judith de Bruin

Goedkoop is duurkoop

13 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere jurist heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Robertus van Dam

De raadsman was zeer bereikbaar

7 oktober 2023

Prima bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Rob van de Pol

Gewoonweg prima

29 september 2023

Uitstekende raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Monique van Dam

Goed begeleid van start tot einde proces

23 september 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Annemieke de Haan

Goedkoop is duurkoop

14 september 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Martinus Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Windraak

Dreessen Advocaten

Wilhelminastraat 36-1
6131 KR Sittard
Nederland

046 458 1882
http://www.dreessenadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Kramer

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

046 400 8504
http://www.kramerbijloos.nl/

Cohen Advocatuur

Rijksweg Noord 91
6131 CK Sittard
Nederland

046 303 0038
http://www.roncohen.eu/