Advocaat Witmarsum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Witmarsum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Witmarsum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Witmarsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Witmarsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Witmarsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Witmarsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kimswerd, Arum en Achlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Witmarsum

Als je een advocaat in Witmarsum zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Witmarsum een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Witmarsum een karwei die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Witmarsum is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast is een jurist vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het kiezen van een goede advocaat in Witmarsum een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Witmarsum je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Witmarsum
 • Ontslag aanvechten in Witmarsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Witmarsum
 • Arbeidsrecht advocaat Witmarsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Witmarsum
 • Strafrecht advocaat Witmarsum
 • Letselschade advocaat Witmarsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Witmarsum
 • Civielrecht advocaat Witmarsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Witmarsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Witmarsum

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Witmarsum een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Witmarsum kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Witmarsum. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook doorgaans een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Witmarsum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Witmarsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Witmarsum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Witmarsum die je ook kunnen assisteren, ongeacht je kwestie. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Witmarsum.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Witmarsum te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk contrast tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Witmarsum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een geschikt aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Witmarsum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Witmarsum

Een jurist in Witmarsum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Witmarsum, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is mogelijk belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Witmarsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Witmarsum.

Letselschade advocaat Witmarsum

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Witmarsum voor je te laten beginnen, echter dat kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Witmarsum te vinden. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Witmarsum om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Witmarsum.

Letselschade advocaat Witmarsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Witmarsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Witmarsum

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is uiteraard een fatsoenlijk plan om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bureaus in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Witmarsum krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Witmarsum die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is immers wel erg fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna is een gesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Witmarsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Witmarsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Witmarsum

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Witmarsum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Witmarsum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Witmarsum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Witmarsum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Witmarsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Witmarsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Witmarsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Witmarsum

We zijn persoonlijk begeleid

30 augustus 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het geding. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Sandra de Wit

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

26 augustus 2022

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gekregen gedurende de echtscheiding van mijn man.

- Mariska Bos

Verstand van wetgeving

18 augustus 2022

Zoals gewenst, enorm professioneel.

- Erwin van den Bosch

Zijn prima bijgestaan in de zaak

14 augustus 2022

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Hendrik Molenaar

Grote compensatie bij letsel

2 augustus 2022

- Sharon Peters

Top advies gekregen!

27 juli 2022

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Kim de Graaf

Gauw de goede pro ontdekt

23 juli 2022

Na de offertes gauw de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Diana van den Broek

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

16 juli 2022

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Eva Hoekstra

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

4 juli 2022

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Klaas Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Witmarsum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/