Advocaat Woltersum

Wil jij een professionele advocaat uit Woltersum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Woltersum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Woltersum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Woltersum gezocht?

Een advocaat in Woltersum vinden

Advocaat Woltersum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Woltersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garrelsweer, Ten Post en Winneweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Woltersum

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Woltersum? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Woltersum te zoeken voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Woltersum te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Woltersum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Woltersum
 • Ontslag aanvechten in Woltersum
 • Personen- en Familierecht advocaat Woltersum
 • Arbeidsrecht advocaat Woltersum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Woltersum
 • Strafrecht advocaat Woltersum
 • Letselschade advocaat Woltersum
 • Ondernemingsrecht advocaat Woltersum
 • Civielrecht advocaat Woltersum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Woltersum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Woltersum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Woltersum kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Woltersum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Woltersum is dat je doorgaans een individu in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Woltersum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Woltersum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Woltersum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Woltersum. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een aanvaring allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Woltersum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Woltersum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Woltersum

Een jurist in Woltersum mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Woltersum niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Woltersum, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Woltersum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Woltersum.

Letselschade advocaat Woltersum

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Woltersum je assisteren. Dit kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Woltersum je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Woltersum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Woltersum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Woltersum.

Letselschade advocaat Woltersum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Woltersum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Woltersum

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Woltersum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Woltersum terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Woltersum.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Woltersum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Woltersum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Woltersum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Woltersum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Woltersum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Woltersum is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Woltersum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Woltersum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Woltersum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Woltersum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Woltersum

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

14 november 2023

Mijn advocaat had overduidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Bart Koning

Zoals bedacht

6 november 2023

Aanbieding was passend.

- Tom van Wijk

Echtscheiding uitstekend geregeld

1 november 2023

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Ivo van de Brink

Beste raadsman van Nederland

25 oktober 2023

Klikte direct vertrouwd en heb tezamen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Linda de Koning

Eind goed, al goed

13 oktober 2023

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Erwin van der Linden

Vakkundige jurist

8 oktober 2023

Direct de juiste man gevonden. Fantastisch!

- Annemarie van Dam

Gehele zaak vakkundig begeleid

30 september 2023

Vlotte en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Monique van Doorn

Deskundig en vakkundig.

24 september 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Wendy Koning

Eenvoudig goed

15 september 2023

Vlot en verhelderend afgehandeld. Bedankt!

- Dave Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Woltersum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/