Advocaat Lellens

Wil jij een ijzersterke advocaat in Lellens die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Lellens verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lellens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lellens gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lellens
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lellens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Huizinge, Loppersum en Stedum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lellens

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Lellens zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Veelal gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Lellens als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Lellens vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Lellens is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Ook huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het zoeken van een handige advocaat in Lellens een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je enorm in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Lellens. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lellens
 • Ontslag aanvechten in Lellens
 • Personen- en Familierecht advocaat Lellens
 • Arbeidsrecht advocaat Lellens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lellens
 • Strafrecht advocaat Lellens
 • Letselschade advocaat Lellens
 • Ondernemingsrecht advocaat Lellens
 • Civielrecht advocaat Lellens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lellens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lellens

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Lellens een goed besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het loon of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Lellens kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Lellens. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch advies wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Lellens bruikbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Lellens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lellens

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Lellens die je ook kunnen helpen, ongeacht je kwestie. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Lellens staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Lellens te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Lellens je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Lellens, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lellens

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Lellens. Je kunt een jurist in Lellens wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Lellens niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Lellens mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lellens de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lellens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lellens.

Letselschade advocaat Lellens

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Lellens je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Lellens je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Lellens is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Lellens vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lellens.

Letselschade advocaat Lellens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lellens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lellens

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een fatsoenlijk idee om offertes aan te vragen bij de verschillende bureaus in de regio. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Lellens krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lellens die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is immers wel erg fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Dan is een gesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lellens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lellens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lellens

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lellens zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Lellens te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lellens is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Lellens flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lellens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lellens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lellens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lellens

Ontslag op staande voet afgewend

28 juni 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Maarten Post

Had dit veel sneller moeten doen

22 juni 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere raadsman heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke raadsman ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Koen de Boer

Vakkundig en ervaren

13 juni 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Anne Molenaar

Rechtvaardigheid!

2 juni 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Anne Sanders

Inderdaad zoals verwacht

30 mei 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Dirk van Dam

Begeleiding was prima

25 mei 2024

De begeleiding gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Ivo Hermans

Betrouwbare advocaat gevonden

15 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Rob Vermeulen

Forse schadevergoeding gekregen

8 mei 2024

- Sylvia van der Meulen

Betrouwbare partner

4 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Prettig!

- Janneke van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lellens

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/