Advocaat Ten Post

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Ten Post?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ten Post verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ten Post – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Ten Post gezocht?

Een advocaat in Ten Post vinden

Advocaat Ten Post
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ten Post, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garrelsweer, Loppersum en Stedum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ten Post

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Ten Post zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Ten Post als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Ten Post een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Ten Post en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Ook huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Ten Post een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je onwijs in je expeditie naar een verstandige advocaat in Ten Post. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ten Post
 • Ontslag aanvechten in Ten Post
 • Personen- en Familierecht advocaat Ten Post
 • Arbeidsrecht advocaat Ten Post
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ten Post
 • Strafrecht advocaat Ten Post
 • Letselschade advocaat Ten Post
 • Ondernemingsrecht advocaat Ten Post
 • Civielrecht advocaat Ten Post
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ten Post

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ten Post

Een advocatenkantoor in Ten Post heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ten Post helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ten Post heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Ten Post

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Ten Post

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Ten Post te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Ten Post staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het slim om diverse advocaten in Ten Post te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Ten Post je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Ten Post, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ten Post

Een jurist in Ten Post mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ten Post verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en hele incompetente advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ten Post?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ten Post.

Letselschade advocaat Ten Post

Een letselschade advocaat in Ten Post kan je begeleiden om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een overige reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ten Post je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ten Post is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Ten Post vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ten Post.

Letselschade advocaat Ten Post zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ten Post zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ten Post

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ten Post in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ten Post terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ten Post.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ten Post.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ten Post en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ten Post

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ten Post. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Ten Post wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ten Post? Een geschikte gegadigde treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Ten Post echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ten Post in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ten Post in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ten Post

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ten Post

Rechtelijk gewoon top

10 november 2023

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Laura van der Linden

Rechtzaak gewonnen!

30 oktober 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Manon Kramer

Individueel bijgestaan

23 oktober 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Gerrit Willems

Begeleiding was persoonlijk

14 oktober 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het proces. Zeer content met het proces.

- Joris van der Meulen

Vertrouwelijke advocaat getroffen

4 oktober 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Sanne Maas

Razendsnel de juiste specialist ontdekt

27 september 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Danny Hofman

Verstand van zaken

24 september 2023

Zoals gewenst, erg professioneel.

- Dirk van de Velden

We zijn persoonlijk begeleid

12 september 2023

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg content met het traject.

- Raymond van den Heuvel

Top raadgeving gekregen!

4 september 2023

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Ilse Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ten Post

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/