Advocaat Wons

Behoefte aan een professionele advocaat uit Wons die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wons verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wons – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wons gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wons
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wons, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Exmorra, Allingawier en Cornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wons

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Wons zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Wons een vervelende. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Wons een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Wons en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Hiernaast is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het kiezen van een juiste advocaat in Wons een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je expeditie naar een handige advocaat in Wons. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wons
 • Ontslag aanvechten in Wons
 • Personen- en Familierecht advocaat Wons
 • Arbeidsrecht advocaat Wons
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wons
 • Strafrecht advocaat Wons
 • Letselschade advocaat Wons
 • Ondernemingsrecht advocaat Wons
 • Civielrecht advocaat Wons
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wons

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wons

Een advocatenkantoor in Wons heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wons helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wons is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Wons

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wons

Om de goede personen in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wons. Advocaten in Wons zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus primair om affaires die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Wons. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Wons grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wons

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Wons. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten doen door een jurist in Wons. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Wons een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wons uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wons?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wons.

Letselschade advocaat Wons

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wons voor je te laten starten, maar dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Wons te traceren. Je zoekt altijd wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Wons om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wons.

Letselschade advocaat Wons zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wons zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wons

Als je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wons in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Wons heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wons te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wons.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wons en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wons

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wons. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Wons hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wons? Een juiste gegadigde opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Wons echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wons in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wons in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wons

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wons

Individueel bijgestaan

10 mei 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Adriana van Leeuwen

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

8 mei 2022

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Kim Kuiper

Door raad en daad bijgestaan

26 april 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Snel geregeld

- Tom Verbeek

Gewoon goed

23 april 2022

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Marloes van der Meer

Goedkoop is duurkoop

16 april 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Elisabeth de Groot

Kritisch begeleid van start tot einde proces

9 april 2022

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Thomas Timmermans

Aanrader!

28 maart 2022

Duidelijk advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Eveline Jansen

Proces keurig begeleid

23 maart 2022

Professionele support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Bart Groen

Hoge schade-uitkering bij letselschade

18 maart 2022

- Maaike Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wons

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/