Advocaat Bleiswijk

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Bleiswijk?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bleiswijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bleiswijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bleiswijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Bleiswijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bleiswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bleiswijk

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Bleiswijk zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Bleiswijk een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Bleiswijk een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Bleiswijk is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Ook huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Bleiswijk een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Bleiswijk je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bleiswijk
 • Ontslag aanvechten in Bleiswijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Bleiswijk
 • Arbeidsrecht advocaat Bleiswijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bleiswijk
 • Strafrecht advocaat Bleiswijk
 • Letselschade advocaat Bleiswijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Bleiswijk
 • Civielrecht advocaat Bleiswijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bleiswijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bleiswijk

Een advocatenkantoor in Bleiswijk heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bleiswijk helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Bleiswijk heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Bleiswijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Bleiswijk

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Bleiswijk die je verder kunnen begeleiden, los van je probleem. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Bleiswijk staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het slim om allemaal advocaten in Bleiswijk te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Bleiswijk je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar belangrijk, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Bleiswijk, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bleiswijk

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Bleiswijk. Je kunt een jurist in Bleiswijk immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Bleiswijk niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Bleiswijk mogelijk.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bleiswijk verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bleiswijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bleiswijk.

Letselschade advocaat Bleiswijk

Een letselschade advocaat in Bleiswijk kan je begeleiden om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Bleiswijk je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is daarom een behoorlijk breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Bleiswijk is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Bleiswijk vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bleiswijk.

Letselschade advocaat Bleiswijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bleiswijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Bleiswijk

Wanneer je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Bleiswijk in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Bleiswijk heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Bleiswijk te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bleiswijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bleiswijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bleiswijk

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bleiswijk zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Bleiswijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Bleiswijk is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Bleiswijk allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bleiswijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bleiswijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bleiswijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bleiswijk

Echtscheiding goed begeleid

25 mei 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Simone Huisman

Door raad en daad geholpen

13 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanrader

- Jacqueline Timmermans

Echtscheiding ging fatsoenlijk

8 mei 2024

Echt ontzorgd door mijn jurist tijdens scheiding.

- Mark Veenstra

Verstand van zaken

2 mei 2024

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Johanna Gerritsen

Persoonlijk bijgestaan

21 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Ellen Maas

Uiteindelijk gerechtigheid

19 april 2024

Na lang wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Angela Jonker

Uiteindelijk gerechtigheid

7 april 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Erik van den Heuvel

Dreigend ontslag voorkomen

2 april 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Daniëlle Mulder

Meest deskundige jurist van Nederland

25 maart 2024

Klikte meteen aardig en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Vincent Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bleiswijk

Houweling & Kars Advocaten

Dorpsstraat 10
2665 BJ Bleiswijk
Nederland

010 521 7777
https://www.hklaw.nl/

Remmelink en Zeeman Advocaten

Regenboogsingel 131
2718 GV Zoetermeer
Nederland

079 361 0309
http://www.remmelinkenzeeman.nl/

S.P. Koerselman Holding B.V.

Cyclaamrood 11
2718 SE Zoetermeer
Nederland

079 361 1188
http://www.koerselman.nl/