Advocaat Bolsward

Behoefte aan een top advocaat in Bolsward die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Bolsward verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bolsward – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Bolsward gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Bolsward
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bolsward, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waaksens, Wolsum en Dedgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bolsward

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Bolsward zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke bui bent. Vaak gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Bolsward als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Bolsward een karwei die van belang is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Bolsward en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Ook huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Bolsward een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Bolsward je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bolsward
 • Ontslag aanvechten in Bolsward
 • Personen- en Familierecht advocaat Bolsward
 • Arbeidsrecht advocaat Bolsward
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bolsward
 • Strafrecht advocaat Bolsward
 • Letselschade advocaat Bolsward
 • Ondernemingsrecht advocaat Bolsward
 • Civielrecht advocaat Bolsward
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bolsward

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bolsward

Een advocatenkantoor in Bolsward heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bolsward helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Bolsward heb je doorgaans een mens die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Bolsward

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Bolsward

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Bolsward, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Bolsward zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Bolsward. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Bolsward jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bolsward

Een jurist in Bolsward mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Bolsward niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bolsward uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is dus noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bolsward?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bolsward.

Letselschade advocaat Bolsward

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Bolsward je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Bolsward je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Bolsward is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Bolsward vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bolsward.

Letselschade advocaat Bolsward zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bolsward zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bolsward

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Bolsward in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bolsward terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bolsward.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bolsward.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bolsward en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bolsward

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bolsward zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Bolsward te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bolsward is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Bolsward aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bolsward in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bolsward in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bolsward

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bolsward

Scheiding ging correct

20 juni 2024

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat bij scheiding.

- Esther van Dongen

Goedkoop is duurkoop

12 juni 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Franciscus Hermans

Vakkundig en bedreven

5 juni 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Anna Hermans

Afhandeling was super

29 mei 2024

De afhandeling tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Thomas van der Laan

Juridische steun was plezierig

21 mei 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Daniëlle van der Linden

Individueel bijgestaan

12 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Cornelia Bosch

We zijn persoonlijk bijgestaan

6 mei 2024

Elke fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Christiaan Hermans

Eersterangs advocaat gevonden

28 april 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Prima

- Hendrika van de Wal

Gerechtigheid!

24 april 2024

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Jeffrey Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bolsward

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/