Advocaat Velsen Noord

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Velsen Noord?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Velsen Noord verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Velsen Noord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Velsen Noord gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Velsen Noord
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velsen Noord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Santpoort Noord, Velserbroek en Velsen Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Velsen Noord

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Velsen Noord zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Velsen Noord een vervelende. Desondanks wil je een handige advocaat in Velsen Noord vinden. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Velsen Noord en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Velsen Noord een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Velsen Noord je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Velsen Noord
 • Ontslag aanvechten in Velsen Noord
 • Personen- en Familierecht advocaat Velsen Noord
 • Arbeidsrecht advocaat Velsen Noord
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Velsen Noord
 • Strafrecht advocaat Velsen Noord
 • Letselschade advocaat Velsen Noord
 • Ondernemingsrecht advocaat Velsen Noord
 • Civielrecht advocaat Velsen Noord
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Velsen Noord

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Velsen Noord

Een advocatenkantoor in Velsen Noord heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Velsen Noord helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Velsen Noord heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Velsen Noord

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Velsen Noord

Om de passende personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Velsen Noord. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Velsen Noord. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Velsen Noord. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Velsen Noord jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Velsen Noord

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Velsen Noord. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Velsen Noord. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Velsen Noord een optie.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Velsen Noord uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Velsen Noord?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Velsen Noord.

Letselschade advocaat Velsen Noord

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Velsen Noord je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Velsen Noord je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Velsen Noord is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een snel herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Velsen Noord vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Velsen Noord.

Letselschade advocaat Velsen Noord zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Velsen Noord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Velsen Noord

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Velsen Noord in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Velsen Noord terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Velsen Noord.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Velsen Noord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Velsen Noord en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Velsen Noord

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Velsen Noord zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Velsen Noord te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Velsen Noord is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Velsen Noord veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Velsen Noord in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Velsen Noord in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Velsen Noord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Velsen Noord

De advocaat was hoogst bereikbaar

23 mei 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Barry Dijkstra

Rechtszaak tot een prima einde

16 mei 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Mariska de Ruiter

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

8 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Ramona de Leeuw

Jurist met kennis

30 april 2024

Geweldig goed juridisch raad op maat gekregen. Dat scheelde enorm veel.

- Sabine van Beek

Begeleiding was prima

25 april 2024

De afwikkeling gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Anouk van Dongen

Goed geregeld.

15 april 2024

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Antonius Bosman

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

7 april 2024

Door mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Steven Vos

Grote vergoeding bij letselschade

5 april 2024

- Wouter van der Meulen

Betrouwbare partij

28 maart 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Fantastisch!

- Nancy de Leeuw

Uitgelichte advocatenkantoren uit Velsen Noord

Kennemer Advocaten

Kennemerlaan 5
1972 EG IJmuiden
Nederland

0255 578 069
http://www.kennemeradvocaten.nl/

Advocaten Klerk & Rozemeijer De

Zadelmakerstraat 20
1991 JE Velserbroek
Nederland

023 539 1309
http://www.dkradvocaten.nl/

Van Damme Advocaten

Breestraat 95
1941 EG Beverwijk
Nederland

0251 272 378
http://www.vandamme-advocaten.nl/