Advocaat Leeuwarden

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Leeuwarden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Leeuwarden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Leeuwarden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Leeuwarden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Leeuwarden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leeuwarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Teerns, Hempens en Swichum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leeuwarden

Wanneer je een advocaat in Leeuwarden zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Leeuwarden een vervelende. Desondanks wil je een juiste advocaat in Leeuwarden zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Leeuwarden is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het uitzoeken van een juiste advocaat in Leeuwarden een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Leeuwarden je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leeuwarden
 • Ontslag aanvechten in Leeuwarden
 • Personen- en Familierecht advocaat Leeuwarden
 • Arbeidsrecht advocaat Leeuwarden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leeuwarden
 • Strafrecht advocaat Leeuwarden
 • Letselschade advocaat Leeuwarden
 • Ondernemingsrecht advocaat Leeuwarden
 • Civielrecht advocaat Leeuwarden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leeuwarden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leeuwarden

Een advocatenkantoor in Leeuwarden heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Leeuwarden inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd verlangd, maar voornamelijk wanneer het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Leeuwarden is dat je over het algemeen een persoon in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Leeuwarden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Leeuwarden

Om de juiste persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Leeuwarden. Advocaten in Leeuwarden zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Indien je een aanvaring eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Leeuwarden. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Leeuwarden overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leeuwarden

Een jurist in Leeuwarden mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Leeuwarden, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leeuwarden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leeuwarden.

Letselschade advocaat Leeuwarden

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Leeuwarden voor je te laten beginnen, echter dat kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Leeuwarden te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leeuwarden die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leeuwarden.

Letselschade advocaat Leeuwarden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leeuwarden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Leeuwarden

Indien je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Leeuwarden in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Leeuwarden terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Leeuwarden te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leeuwarden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leeuwarden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leeuwarden

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leeuwarden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leeuwarden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leeuwarden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leeuwarden

Erg professioneel

29 juni 2024

Mijn advocaat had duidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Karin van Dam

Exact zoals verwacht

22 juni 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Brenda Prins

Top verlopen

12 juni 2024

Had in korte periode een mooie aanbieding op maat, top!

- Karin Kuiper

Mooi geregeld

2 juni 2024

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, top!

- Dave van den Heuvel

Jurist met verstand

28 mei 2024

Voelbaar deskundige raadsman gevonden. Deze hielp zeer veel.

- Chantal Post

Eind goed, al goed

21 mei 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Elizabeth de Haan

Geen nummer, menselijke behandeling

12 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Tim van de Wal

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

8 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Judith van Dam

Professionele en ervaren

3 mei 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Arie Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leeuwarden

Professionals Leeuwarden

Ouddeelstraat 7 a
8936 AZ Leeuwarden
Nederland

0800-12128
https://professionalsleeuwarden.nl/advocaat

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/