Advocaat Miedum

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Miedum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Miedum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Miedum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Miedum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Miedum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Miedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Suwald, Tytsjerk en Ryptsjerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Miedum

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Miedum? Het vinden van de beste advocaat in Miedum is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Miedum te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Miedum. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Miedum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Miedum
 • Ontslag aanvechten in Miedum
 • Personen- en Familierecht advocaat Miedum
 • Arbeidsrecht advocaat Miedum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Miedum
 • Strafrecht advocaat Miedum
 • Letselschade advocaat Miedum
 • Ondernemingsrecht advocaat Miedum
 • Civielrecht advocaat Miedum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Miedum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Miedum

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Miedum inschakelen een verstandige optie is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Miedum kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Miedum. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Miedum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Miedum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Miedum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Miedum die je ook kunnen assisteren, los van je probleem. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Miedum.

Desondanks is het slim om allerlei advocaten in Miedum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Miedum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een geschikt aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Miedum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Miedum

Een jurist in Miedum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Miedum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Miedum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Miedum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Miedum.

Letselschade advocaat Miedum

Een letselschade advocaat in Miedum kan je assisteren om een treffende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Miedum je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Miedum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Miedum vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Miedum.

Letselschade advocaat Miedum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Miedum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Miedum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Miedum krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Miedum die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je ook gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Aansluitend hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Miedum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Miedum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Miedum

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Miedum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Miedum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Miedum is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Miedum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Miedum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Miedum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Miedum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Miedum

Juridische raadgeving

20 september 2022

Duidelijk vakkundige jurist gevonden. Dat hielp zeer veel.

- Annemarie Post

Rechtelijk gewoon goed

12 september 2022

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Jeroen Meijer

Top raadgeving gekregen!

5 september 2022

Onbetwistbaar advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Marco Brouwer

Vertrouwelijke raadsman getroffen

1 september 2022

Zeer betrouwbaar en correct advies gekregen door de advocaat.

- Johannes Molenaar

Begeleiding was persoonlijk

23 augustus 2022

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg content met het traject.

- Stefan van Wijk

Zoals verwacht

16 augustus 2022

Aanbod was keurig.

- Petrus Smits

Vakkundig en ervaren

9 augustus 2022

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Kirsten Koning

Prima advocaat gevonden

6 augustus 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Iris de Vos

Goedkoop is duurkoop

31 juli 2022

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere jurist heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Claudia Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Miedum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/