Advocaat Meppel

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Meppel?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Meppel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Meppel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Meppel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Meppel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meppel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Uffelte, De Schiphorst en Havelte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meppel

Ben jij op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Meppel? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Meppel te vinden voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Meppel te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Meppel die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meppel
 • Ontslag aanvechten in Meppel
 • Personen- en Familierecht advocaat Meppel
 • Arbeidsrecht advocaat Meppel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meppel
 • Strafrecht advocaat Meppel
 • Letselschade advocaat Meppel
 • Ondernemingsrecht advocaat Meppel
 • Civielrecht advocaat Meppel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meppel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meppel

Een advocatenkantoor in Meppel heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Meppel inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Meppel heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Meppel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Meppel

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Meppel die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Meppel staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het handig om verschillende advocaten in Meppel te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Meppel je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een behoorlijk aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Meppel, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meppel

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Meppel. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Meppel. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Meppel kan je hiermee helpen.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Meppel uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meppel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meppel.

Letselschade advocaat Meppel

Een letselschade advocaat in Meppel kan je assisteren om een redelijke vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Meppel je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Meppel is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Meppel vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meppel.

Letselschade advocaat Meppel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meppel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Meppel

Als je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Meppel in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Meppel heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Meppel.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meppel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meppel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meppel

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meppel. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Meppel hebben bij dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meppel? Een juiste kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Meppel echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meppel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meppel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meppel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meppel

Door raad en daad bijgestaan

23 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Begeleiding was eersteklas

- Thomas Koning

Juridische assistentie was plezierig

20 juni 2024

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Michel van Leeuwen

Betrouwbare advocaat gevonden

11 juni 2024

Erg solide en gepast advies ontvangen via de raadsman.

- Willem Martens

Fijne juridische ondersteuning

6 juni 2024

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, erg aangenaam.

- Guido Hoekstra

Geen nummer, menselijke behandeling

28 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Peter Mulder

Convenant opgesteld

23 mei 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Dirk Smit

Individueel bijgestaan

12 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Marco Driessen

Begeleiding was geweldig

6 mei 2024

De begeleiding gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Pieter van de Velden

Prima raadgeving gekregen!

2 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Ilona Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meppel

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/