Advocaat Uffelte

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Uffelte?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Uffelte verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Uffelte – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Uffelte gezocht?

Een advocaat uit Uffelte vinden

Advocaat Uffelte
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uffelte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Doldersum, Vledder en Frederiksoord bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Uffelte

Wanneer je een advocaat in Uffelte zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Uffelte een nare. Desondanks wil je een passende advocaat in Uffelte zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Uffelte en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Derhalve is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Uffelte een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je flink in je expeditie naar een praktische advocaat in Uffelte. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Uffelte
 • Ontslag aanvechten in Uffelte
 • Personen- en Familierecht advocaat Uffelte
 • Arbeidsrecht advocaat Uffelte
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Uffelte
 • Strafrecht advocaat Uffelte
 • Letselschade advocaat Uffelte
 • Ondernemingsrecht advocaat Uffelte
 • Civielrecht advocaat Uffelte
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Uffelte

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Uffelte

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Uffelte inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Uffelte kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Uffelte. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens altijd een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Uffelte werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Uffelte

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Uffelte

Om de geschikte persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Uffelte. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Uffelte. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Uffelte. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Uffelte vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Uffelte

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Uffelte. Je kunt een jurist in Uffelte wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Uffelte niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Uffelte kan je daarbij helpen.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Uffelte uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Uffelte?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Uffelte.

Letselschade advocaat Uffelte

Een letselschade advocaat in Uffelte kan je bijstaan om een treffende schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Uffelte helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Uffelte is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Uffelte vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Uffelte.

Letselschade advocaat Uffelte zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Uffelte zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Uffelte

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Uffelte. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel erg aangenaam voor bij juridische affaires.

Dan is een consultgesprek meestal de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Uffelte.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Uffelte en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Uffelte

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Uffelte zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Uffelte te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Uffelte is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Uffelte flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Uffelte in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Uffelte in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Uffelte

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Uffelte

We zijn persoonlijk bijgestaan

26 augustus 2022

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Miranda Peeters

Deskundige raadsman

15 augustus 2022

Gauw de juiste man gevonden. Bedankt!

- Pascal Verhoeven

Meest vakkundige jurist van Holland

10 augustus 2022

Klikte direct fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Anne van de Ven

Proces keurig begeleid

5 augustus 2022

Professionele steun gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Kevin van de Wal

Eind goed, al goed

29 juli 2022

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Erwin de Jonge

Eind goed, al goed

21 juli 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Irene van de Berg

Uitblinker in zijn discipline

17 juli 2022

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was fors, door mijn jurist!

- Wendy Schipper

Geweldenaar in zijn specialisme

10 juli 2022

Dankzij mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Cornelia van de Ven

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

27 juni 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Melanie van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Uffelte

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/