Advocaat Aalden

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Aalden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Aalden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Aalden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Aalden gezocht?

Een advocaat in Aalden vinden

Advocaat Aalden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aalden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gees, Oosterhesselen en Wezuperbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Aalden

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Aalden? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Aalden te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Aalden die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Aalden
 • Ontslag aanvechten in Aalden
 • Personen- en Familierecht advocaat Aalden
 • Arbeidsrecht advocaat Aalden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Aalden
 • Strafrecht advocaat Aalden
 • Letselschade advocaat Aalden
 • Ondernemingsrecht advocaat Aalden
 • Civielrecht advocaat Aalden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Aalden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Aalden

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Aalden een slim besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Aalden kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Aalden. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Aalden werkbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Aalden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Aalden

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Aalden die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Aalden staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Aalden te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Aalden je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Aalden, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Aalden

Een jurist in Aalden is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Aalden, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is derhalve belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Aalden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Aalden.

Letselschade advocaat Aalden

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Aalden je helpen. Dit kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Aalden je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Aalden is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Aalden vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Aalden.

Letselschade advocaat Aalden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Aalden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Aalden

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Aalden in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Aalden terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Aalden te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Aalden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Aalden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Aalden

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende affaire, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Aalden zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Aalden te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Aalden is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Aalden behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Aalden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Aalden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Aalden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Aalden

Echtscheidingsconvenant geregeld

6 juli 2024

In een paar ontmoetingen werd de convenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Robin Jonker

Prima advocaat gevonden

26 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Jacqueline Smits

Echtscheiding goed begeleid

21 juni 2024

Ingewikkelde schikking goed afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Adriana Bos

Kennis van zaken

12 juni 2024

Zoals vermoed, heel erg vakkundig.

- Daniël Visser

Geen nummer, menselijke behandeling

7 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Wouter van der Meulen

Vakkundige advocaat

26 mei 2024

Vlug de geschikte man ontdekt. Schitterend!

- Tom de Graaf

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

25 mei 2024

Convenant was snel afgehandeld. Super!

- Nathalie Molenaar

Geding tot een goed einde

15 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Dirk Schouten

Onverwachts een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

10 mei 2024

- Manon Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Aalden

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Schuth & Koelemaij advocaten

Beilerstraat 139
9401 PJ Assen
Nederland

0592 300 555
http://www.sk-advocaten.nl/

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/