Advocaat Meppen

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Meppen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Meppen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Meppen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Meppen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Meppen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meppen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Witteveen, Gees en Oosterhesselen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meppen

Als je een advocaat in Meppen zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Meestal gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Meppen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Meppen een klus die van belang is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Meppen is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Tevens huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Meppen een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je zoektocht naar een passende advocaat in Meppen. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meppen
 • Ontslag aanvechten in Meppen
 • Personen- en Familierecht advocaat Meppen
 • Arbeidsrecht advocaat Meppen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meppen
 • Strafrecht advocaat Meppen
 • Letselschade advocaat Meppen
 • Ondernemingsrecht advocaat Meppen
 • Civielrecht advocaat Meppen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meppen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meppen

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Meppen een goed besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Meppen kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Meppen. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Meppen is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Meppen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Meppen

Om de juiste personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Meppen. Advocaten in Meppen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Meppen. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Meppen jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meppen

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Meppen. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Meppen. Er zijn immers flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Meppen mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Meppen de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meppen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meppen.

Letselschade advocaat Meppen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Meppen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Meppen te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Meppen die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meppen.

Letselschade advocaat Meppen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meppen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Meppen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Meppen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Meppen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Meppen te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meppen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meppen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meppen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Meppen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Meppen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Meppen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Meppen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meppen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meppen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meppen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meppen

Eersterangs advocaat gevonden

20 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Jan Brouwer

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

17 mei 2024

Dankzij mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Anne Bosman

Rechtelijke raad

10 mei 2024

Voelbaar deskundige advocaat getroffen. Dat scheelde geweldig veel.

- Catharina Prins

Geen nummer, menselijke afhandeling

30 april 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Catharina Martens

Rechtvaardigheid!

27 april 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Iris van Loon

Rechtelijk gewoon top

15 april 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Wilhelmus Willemsen

Vakkundig en bedreven

9 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Erwin van der Linden

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

3 april 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Anna van den Bosch

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

27 maart 2024

Zeer solide en passend advies gekregen van de advocaat.

- Jolanda de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meppen

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/