Advocaat Oosterhesselen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Oosterhesselen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Oosterhesselen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oosterhesselen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Oosterhesselen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oosterhesselen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterhesselen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gees, Zwinderen en Benneveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosterhesselen

Indien je een advocaat in Oosterhesselen zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oosterhesselen een nare. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Oosterhesselen een klus die van belang is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Oosterhesselen is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Tevens is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Oosterhesselen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je fors in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Oosterhesselen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosterhesselen
 • Ontslag aanvechten in Oosterhesselen
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosterhesselen
 • Arbeidsrecht advocaat Oosterhesselen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosterhesselen
 • Strafrecht advocaat Oosterhesselen
 • Letselschade advocaat Oosterhesselen
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosterhesselen
 • Civielrecht advocaat Oosterhesselen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosterhesselen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosterhesselen

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oosterhesselen regelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Oosterhesselen kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Oosterhesselen. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oosterhesselen bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Oosterhesselen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oosterhesselen

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oosterhesselen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Oosterhesselen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Oosterhesselen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oosterhesselen jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosterhesselen

Een jurist in Oosterhesselen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Oosterhesselen, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosterhesselen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosterhesselen.

Letselschade advocaat Oosterhesselen

Mogelijk denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oosterhesselen voor je te laten starten, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Oosterhesselen te vinden. Het moet namelijk wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Oosterhesselen om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosterhesselen.

Letselschade advocaat Oosterhesselen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosterhesselen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oosterhesselen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Oosterhesselen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Oosterhesselen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oosterhesselen te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosterhesselen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosterhesselen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosterhesselen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oosterhesselen. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oosterhesselen hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oosterhesselen? Een geschikte gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Oosterhesselen echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosterhesselen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosterhesselen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosterhesselen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosterhesselen

Domweg correct

12 november 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo goed zou zijn.

- Tamara van de Brink

Prima raadgeving gekregen!

5 november 2023

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Lisette de Bruijn

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

26 oktober 2023

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Robertus van Dongen

Uitblinker in zijn discipline

10 oktober 2023

Via mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote schadeloosstelling gekregen voor opgelopen verwonding.

- Judith van der Meer

Echtscheiding ging fijn

2 oktober 2023

Totaal ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Ingrid van Loon

Voelt vertrouwd

28 september 2023

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Top!

- Melanie Vos

Geding netjes begeleid

20 september 2023

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Simon Veenstra

Vlug de juiste pro gevonden

17 september 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Natascha van de Berg

Meest deskundige jurist van Nederland

7 september 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Anna van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosterhesselen

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/