Advocaat Wijnaldum

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Wijnaldum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wijnaldum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wijnaldum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wijnaldum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Wijnaldum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijnaldum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Harlingen, Midlum en Pietersbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijnaldum

Wanneer je een advocaat in Wijnaldum zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Wijnaldum een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Wijnaldum een klus die van belang is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wijnaldum is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Tevens is een jurist vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Wijnaldum een belangrijke taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Wijnaldum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijnaldum
 • Ontslag aanvechten in Wijnaldum
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijnaldum
 • Arbeidsrecht advocaat Wijnaldum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijnaldum
 • Strafrecht advocaat Wijnaldum
 • Letselschade advocaat Wijnaldum
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijnaldum
 • Civielrecht advocaat Wijnaldum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijnaldum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijnaldum

Een regionaal advocatenkantoor in Wijnaldum kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Wijnaldum inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen wenselijk, maar vooral indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wijnaldum is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wijnaldum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wijnaldum

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wijnaldum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Wijnaldum. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Wijnaldum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Wijnaldum jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijnaldum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Wijnaldum. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Wijnaldum. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wijnaldum kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Wijnaldum verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijnaldum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijnaldum.

Letselschade advocaat Wijnaldum

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Wijnaldum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Wijnaldum te vinden. Het moet zeker wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wijnaldum die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijnaldum.

Letselschade advocaat Wijnaldum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijnaldum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wijnaldum

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een goed idee om offertes op te vragen bij de diverse bureaus in de buurt. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Wijnaldum. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Wijnaldum die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van competent advies op maat.

Naderhand is een gesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijnaldum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijnaldum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijnaldum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wijnaldum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Wijnaldum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wijnaldum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Wijnaldum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijnaldum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijnaldum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijnaldum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijnaldum

Begeleiding was fantastisch

1 september 2022

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Ilse Koning

Moment voor actie

25 augustus 2022

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
Vlot de offertes gekregen en een juiste advocaat gevonden.

- Annemarie de Leeuw

Persoonlijk bijgestaan

21 augustus 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Jacoba Schouten

Echtscheiding goed begeleid

13 augustus 2022

Complexe regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Nicole van Veen

Fijne juridische bijstand

3 augustus 2022

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marieke Prins

Prima afgehandeld.

29 juli 2022

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Erik Timmermans

Inhoudelijk en professioneel.

23 juli 2022

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Jacobus Hoekstra

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

12 juli 2022

Door mijn advocaat geen zorgen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Michael Driessen

Individueel bijgestaan

5 juli 2022

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Niels Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijnaldum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/