Advocaat Midlum

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Midlum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Midlum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Midlum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Midlum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Midlum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Midlum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Harlingen, Sexbierum en Pietersbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Midlum

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Midlum? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Midlum te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Midlum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Midlum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Midlum
 • Ontslag aanvechten in Midlum
 • Personen- en Familierecht advocaat Midlum
 • Arbeidsrecht advocaat Midlum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Midlum
 • Strafrecht advocaat Midlum
 • Letselschade advocaat Midlum
 • Ondernemingsrecht advocaat Midlum
 • Civielrecht advocaat Midlum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Midlum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Midlum

Een advocatenkantoor in Midlum heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Midlum inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar zeker indien het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Midlum heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Midlum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Midlum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Midlum die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Midlum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Midlum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat slecht is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Midlum je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een behoorlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Midlum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Midlum

Een jurist in Midlum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Midlum niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Midlum uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Midlum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Midlum.

Letselschade advocaat Midlum

Een letselschade advocaat in Midlum kan je helpen om een redelijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Midlum je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Midlum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Midlum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Midlum.

Letselschade advocaat Midlum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Midlum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Midlum

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Midlum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Midlum terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Midlum te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Midlum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Midlum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Midlum

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Midlum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Midlum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Midlum is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Midlum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Midlum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Midlum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Midlum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Midlum

Echtscheiding super geregeld

15 mei 2022

Ingewikkelde overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Marco Postma

Daadwerkelijk een specialist

8 mei 2022

Dankzij mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Mirjam Jonker

Jurist met verstand

29 april 2022

Voelbaar vakkundige advocaat gevonden. Het hielp geweldig.

- Rogier Dijkstra

Persoonlijk bijgestaan

22 april 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Claudia Kok

Juridische raad

17 april 2022

Geweldig handig juridisch advies op maat gekregen. Dat scheelde enorm veel.

- Rutger Meijer

Allerbeste jurist van Nederland

9 april 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Franciscus Sanders

Goede juridische bijstand

3 april 2022

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, enorm fijn.

- Nathalie Sanders

Domweg fatsoenlijk

23 maart 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Franciscus Mol

Goedkoop is duurkoop

14 maart 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Johan Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Midlum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/