Advocaat Jislum

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Jislum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Jislum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Jislum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Jislum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Jislum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jislum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Lichtaard en Hegebeintum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jislum

Indien je een advocaat in Jislum zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Dikwijls gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Jislum als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Jislum zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Jislum is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Ook is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het uitzoeken van een handige advocaat in Jislum een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Jislum je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jislum
 • Ontslag aanvechten in Jislum
 • Personen- en Familierecht advocaat Jislum
 • Arbeidsrecht advocaat Jislum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jislum
 • Strafrecht advocaat Jislum
 • Letselschade advocaat Jislum
 • Ondernemingsrecht advocaat Jislum
 • Civielrecht advocaat Jislum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jislum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jislum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Jislum kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Jislum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Jislum heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Jislum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Jislum

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Jislum te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Jislum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het goed om allemaal advocaten in Jislum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Jislum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Jislum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jislum

Een jurist in Jislum is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Jislum, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is derhalve van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jislum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jislum.

Letselschade advocaat Jislum

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Jislum je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Jislum je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Jislum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Jislum vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jislum.

Letselschade advocaat Jislum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jislum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jislum

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Jislum in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Jislum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Jislum te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jislum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jislum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jislum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jislum. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Jislum hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jislum? Een geschikte kandidaat opsporen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Jislum echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jislum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jislum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jislum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jislum

Top begeleid van begin tot beëindiging traject

28 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Barry Martens

Moment voor actie

22 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Bedankt

- Franciscus van Loon

Prima advocaat gevonden

15 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Margaretha van de Velde

Individueel bijgestaan

10 mei 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Marcel Vos

Een professional die weet waar die het over heeft

30 april 2024

Binnen no-time een deskundige jurist. Dankjewel!

- Edwin de Jong

Eind goed, al goed

26 april 2024

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Roy Hofman

Eindelijk

16 april 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Jolanda van der Horst

Een prof die weet waar die het over heeft

13 april 2024

Razendsnel de passende man gevonden. Fantastisch!

- Mark van de Pol

Vakkundig en bedreven

1 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Roel Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jislum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/