Advocaat Dronrijp

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Dronrijp?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Dronrijp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dronrijp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Dronrijp gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Dronrijp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dronrijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetgum, Menaldum en Slappeterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dronrijp

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Dronrijp? Het zoeken van de perfecte advocaat in Dronrijp is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Dronrijp te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Dronrijp. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dronrijp die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dronrijp
 • Ontslag aanvechten in Dronrijp
 • Personen- en Familierecht advocaat Dronrijp
 • Arbeidsrecht advocaat Dronrijp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dronrijp
 • Strafrecht advocaat Dronrijp
 • Letselschade advocaat Dronrijp
 • Ondernemingsrecht advocaat Dronrijp
 • Civielrecht advocaat Dronrijp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dronrijp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dronrijp

Een advocatenkantoor in Dronrijp heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Dronrijp helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is doorgaans wenselijk, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Dronrijp is dat je altijd iemand in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Dronrijp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dronrijp

Om de geschikte persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Dronrijp. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Dronrijp. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Dronrijp. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Dronrijp jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dronrijp

Een jurist in Dronrijp mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Dronrijp, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Het is dus noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dronrijp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dronrijp.

Letselschade advocaat Dronrijp

Soms denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Dronrijp voor je te laten beginnen, echter dit kan ook voor narigheden zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Dronrijp te treffen. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Dronrijp om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dronrijp.

Letselschade advocaat Dronrijp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dronrijp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Dronrijp

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Dronrijp in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Dronrijp heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Dronrijp.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dronrijp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dronrijp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dronrijp

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dronrijp. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Dronrijp hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dronrijp? Een geschikte kandidaat opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Dronrijp echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dronrijp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dronrijp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dronrijp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dronrijp

Gepaste juridische bijstand

2 september 2022

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Martin van der Meer

Afhandeling was prima

28 augustus 2022

De afhandeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Eva Huisman

Geweldenaar in zijn discipline

20 augustus 2022

Dankzij mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letsel.

- Bram Timmermans

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

13 augustus 2022

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Dennis Dijkstra

Flinke schadevergoeding gekregen

4 augustus 2022

- Elisabeth de Bruijn

Echtscheiding goed begeleid

31 juli 2022

Complexe schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Hanneke Blom

Dreigend ontslag afgewend

20 juli 2022

Door mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Petronella Bos

Vlot een passende adviseur geregeld.

12 juli 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Nicole van Doorn

Heel erg professioneel

7 juli 2022

Een echte pro getroffen. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Marleen Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dronrijp

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/