Advocaat Huns

Behoefte aan een professionele advocaat uit Huns die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Huns verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Huns – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Huns gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Huns
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huns, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Dronrijp, Hilaard en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Huns

Wanneer je een advocaat in Huns zoekt, heeft dat meestal een reden. Meestal gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Huns als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Huns zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Huns en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Huns een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Huns je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Huns
 • Ontslag aanvechten in Huns
 • Personen- en Familierecht advocaat Huns
 • Arbeidsrecht advocaat Huns
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Huns
 • Strafrecht advocaat Huns
 • Letselschade advocaat Huns
 • Ondernemingsrecht advocaat Huns
 • Civielrecht advocaat Huns
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Huns

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Huns

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Huns regelen een juiste optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Huns kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Huns. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens meestal een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Huns bruikbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Huns

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Huns

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Huns te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Huns.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Huns te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Huns je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Huns, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Huns

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Huns. Je kunt een jurist in Huns wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Huns niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Huns mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Huns de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Huns?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Huns.

Letselschade advocaat Huns

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Huns je begeleiden. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere reden. Een letselschade advocaat in Huns helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Huns is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Huns vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Huns.

Letselschade advocaat Huns zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Huns zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Huns

Indien je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Huns in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Huns heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Huns te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Huns.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Huns en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Huns

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Huns. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Huns hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Huns? Een juiste kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Huns echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Huns in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Huns in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Huns

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Huns

Zeer tevreden met onze raadgever

28 augustus 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Jacoba Bosman

Prettige juridische bijstand

16 augustus 2022

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Leonie Peeters

Grote vergoeding bij letsel

11 augustus 2022

- Suzanne van den Heuvel

Uiteindelijk gerechtigheid

2 augustus 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Christiaan Willems

Echtscheiding uitstekend geregeld

30 juli 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Dennis Vink

Aanrader!

21 juli 2022

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Joris Bos

Tijd voor actie

17 juli 2022

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Begeleiding was eersteklas

- Brenda Willemsen

Inderdaad zoals verwacht

4 juli 2022

Goed aanbod gekregen.

- Dennis Verbeek

Door raad en daad bijgestaan

30 juni 2022

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes snel binnen*
Vlug de offertes ontvangen en een juiste jurist gevonden.

- Willem Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Huns

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/