Advocaat Ballum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Ballum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ballum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ballum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ballum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ballum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ballum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Jislum en Ferwert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ballum

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Ballum zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Veelal gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Ballum als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Ballum een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Ballum en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Bovendien is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het zoeken van een handige advocaat in Ballum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Ballum je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ballum
 • Ontslag aanvechten in Ballum
 • Personen- en Familierecht advocaat Ballum
 • Arbeidsrecht advocaat Ballum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ballum
 • Strafrecht advocaat Ballum
 • Letselschade advocaat Ballum
 • Ondernemingsrecht advocaat Ballum
 • Civielrecht advocaat Ballum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ballum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ballum

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Ballum inschakelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Ballum kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ballum. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens doorgaans een verstandig concept, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Ballum is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Ballum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ballum

Om de geschikte persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ballum. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ballum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Indien je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Ballum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Ballum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ballum

Een jurist in Ballum is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Ballum niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Ballum, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ballum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ballum.

Letselschade advocaat Ballum

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ballum voor je te laten werken, echter dat kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Ballum te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Ballum om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ballum.

Letselschade advocaat Ballum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ballum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ballum

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de regio. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Ballum. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Ballum die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel enorm aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend is een consult over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ballum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ballum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ballum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ballum. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Ballum hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ballum? Een geschikte gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Ballum echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ballum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ballum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ballum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ballum

Advocaat met verstand

26 mei 2024

Voelbaar deskundige advocaat gevonden. Dit scheelde zeer veel.

- Joyce Bos

Begeleiding was prima

25 mei 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Inge van Dam

Echt een expert

14 mei 2024

Een lastige periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was aanzienlijk, door mijn advocaat!

- Alexander Hoekstra

Meest vakkundige raadsman van Holland

5 mei 2024

Klikte onmiddellijk aardig en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Robert de Wit

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

28 april 2024

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Maaike Willems

Rechtelijk gewoon goed

23 april 2024

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Annemieke Willems

Kennis van de wet

14 april 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Ramona Verhoeven

Eind goed, al goed

10 april 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Maaike de Koning

Moment voor actie

5 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Offertes gauw binnen*
Vlug de offertes gehad en een juiste jurist gevonden.

- Adrianus Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ballum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/