Advocaat Ginnum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Ginnum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ginnum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ginnum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Ginnum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ginnum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ginnum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ginnum

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Ginnum? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Ginnum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ginnum die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ginnum
 • Ontslag aanvechten in Ginnum
 • Personen- en Familierecht advocaat Ginnum
 • Arbeidsrecht advocaat Ginnum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ginnum
 • Strafrecht advocaat Ginnum
 • Letselschade advocaat Ginnum
 • Ondernemingsrecht advocaat Ginnum
 • Civielrecht advocaat Ginnum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ginnum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ginnum

Een advocatenkantoor in Ginnum heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ginnum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is meestal verlangd, maar voornamelijk indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Ginnum is dat je altijd een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ginnum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ginnum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ginnum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ginnum. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Ginnum. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Ginnum grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ginnum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Ginnum. Je kunt een jurist in Ginnum wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Ginnum kan je hiermee helpen.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ginnum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ginnum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ginnum.

Letselschade advocaat Ginnum

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ginnum voor je te laten starten, echter dat kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Ginnum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Ginnum om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ginnum.

Letselschade advocaat Ginnum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ginnum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ginnum

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Ginnum krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je zeker weten verzekerd van geschikt advies op maat.

Vervolgens is een adviesgesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ginnum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ginnum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ginnum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ginnum. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Ginnum hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ginnum? Een goede kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Ginnum echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ginnum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ginnum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ginnum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ginnum

Fijne juridische bijstand

10 september 2023

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, geweldig aangenaam.

- Patrick Vos

Ontslag op staande voet afgewend

2 september 2023

Dankzij mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Ivo Willemsen

Flinke schadevergoeding gekregen

22 augustus 2023

- Miranda Post

Eind goed, al goed

20 augustus 2023

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Miranda Meijer

Individueel bijgestaan

12 augustus 2023

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Suzanne de Bruin

Geen nummer, humane behandeling

24 juli 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Jacqueline Kramer

Meest kundige raadsman van Nederland

23 juli 2023

Klikte onmiddellijk goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Klaas Driessen

Top advocaat gevonden

11 juli 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Sabine Post

Fijne juridische hulp

7 juli 2023

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Esther Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ginnum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/