Advocaat Ferwert

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Ferwert?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ferwert verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ferwert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Ferwert gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ferwert
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ferwert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Hegebeintum en Blije bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ferwert

Wanneer je een advocaat in Ferwert zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ferwert een nare. Toch wil je een passende advocaat in Ferwert vinden. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Ferwert en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het uitzoeken van een juiste advocaat in Ferwert een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een verstandige advocaat in Ferwert. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ferwert
 • Ontslag aanvechten in Ferwert
 • Personen- en Familierecht advocaat Ferwert
 • Arbeidsrecht advocaat Ferwert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ferwert
 • Strafrecht advocaat Ferwert
 • Letselschade advocaat Ferwert
 • Ondernemingsrecht advocaat Ferwert
 • Civielrecht advocaat Ferwert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ferwert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ferwert

Een regionaal advocatenkantoor in Ferwert kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Ferwert inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ferwert heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ferwert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ferwert

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Ferwert te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Ferwert staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Ferwert te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Ferwert je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Ferwert, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ferwert

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Ferwert. Je kunt een jurist in Ferwert wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Niettemin is een jurist in Ferwert niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Ferwert mogelijk.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Ferwert verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ferwert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ferwert.

Letselschade advocaat Ferwert

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Ferwert wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Ferwert te vinden. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ferwert die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ferwert.

Letselschade advocaat Ferwert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ferwert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ferwert

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Ferwert krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van competent advies op maat.

Naderhand is een gesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ferwert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ferwert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ferwert

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ferwert. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Ferwert hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ferwert? Een goede kandidaat vinden is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Ferwert echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ferwert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ferwert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ferwert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ferwert

Heb dankzij mijn jurist een uiterst fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daardoor veel minder.

7 september 2023

- Esther Groen

Meest deskundige advocaat van het land

29 augustus 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Angelique Martens

Eindelijk

24 augustus 2023

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Manon Vos

Deskundig en vakkundig.

17 augustus 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marjolein Boer

Vertrouwelijke advocaat getroffen

8 augustus 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Charlotte Smeets

Kennis van zaken

25 juli 2023

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Anita Schipper

Goedkoop is duurkoop

20 juli 2023

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Jolanda Mol

Domweg voortreffelijk

11 juli 2023

Fantastische advocaat, zoals ik had gewenst.

- Bastiaan Wolters

Eenvoudig goed

8 juli 2023

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Marieke Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ferwert

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/