Advocaat Bergen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Bergen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Bergen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bergen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Bergen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Bergen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heijen, Gennep en Blitterswijck bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bergen

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Bergen zoekt, je meestal niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Bergen als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Bergen vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Bergen is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Bergen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Bergen je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bergen
 • Ontslag aanvechten in Bergen
 • Personen- en Familierecht advocaat Bergen
 • Arbeidsrecht advocaat Bergen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bergen
 • Strafrecht advocaat Bergen
 • Letselschade advocaat Bergen
 • Ondernemingsrecht advocaat Bergen
 • Civielrecht advocaat Bergen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bergen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bergen

Een advocatenkantoor in Bergen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Bergen inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewild, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Bergen is dat je doorgaans een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Bergen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Bergen

Om de passende persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Bergen. Advocaten in Bergen zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Bergen. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Bergen jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bergen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Bergen. Je kunt een jurist in Bergen namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Bergen kan je hiermee helpen.

Bekijk vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bergen verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bergen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bergen.

Letselschade advocaat Bergen

Een letselschade advocaat in Bergen kan je bijstaan om een treffende schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Bergen je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is derhalve een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Bergen is dat hij de gehele procesvoering voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Bergen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bergen.

Letselschade advocaat Bergen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bergen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Bergen

Als je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Bergen in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Bergen heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daardoor is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bergen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bergen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bergen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bergen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bergen. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Bergen wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bergen? Een geschikte gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Bergen echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bergen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bergen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bergen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bergen

Jurist met kennis

28 mei 2024

Onmiskenbaar kundige raadsman getroffen. Dat scheelde enorm veel.

- Albert Vink

Voelt overtuigend

22 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Fijn!

- Martinus van de Wal

Ontslag op staande voet voorkomen

16 mei 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Martine Blom

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

11 mei 2024

Zeer degelijk en passend advies gekregen via de advocaat.

- Claudia van Veen

Oprecht een autoriteit

3 mei 2024

Met mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen verwonding.

- Johan de Boer

Super gegaan

22 april 2024

Direct de passende persoon ontdekt, aangenaam!

- Adrianus Hendriks

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

19 april 2024

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Kirsten van der Horst

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

13 april 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Irene Maas

Snel en passende raadsman gevonden

5 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Erwin Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bergen

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/