Advocaat Blije

Behoefte aan een top advocaat in Blije die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Blije verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Blije – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Blije gezocht?

Een advocaat in Blije vinden

Advocaat Blije
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Blije, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jislum, Ferwert en Hegebeintum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Blije

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Blije zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Blije een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Blije zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Blije en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Bovendien huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Blije een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je zoektocht naar een praktische advocaat in Blije. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Blije
 • Ontslag aanvechten in Blije
 • Personen- en Familierecht advocaat Blije
 • Arbeidsrecht advocaat Blije
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Blije
 • Strafrecht advocaat Blije
 • Letselschade advocaat Blije
 • Ondernemingsrecht advocaat Blije
 • Civielrecht advocaat Blije
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Blije

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Blije

Een advocatenkantoor in Blije heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Blije inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Blije heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Blije

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Blije

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Blije, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Blije zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Blije. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Blije jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Blije

Een jurist in Blije is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Blije niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Blije, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Blije?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Blije.

Letselschade advocaat Blije

Een letselschade advocaat in Blije kan je bijstaan om een treffende schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Blije je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Blije is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Blije vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Blije.

Letselschade advocaat Blije zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Blije zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Blije

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een slim idee om offertes op te vragen bij de verscheidene bureaus in de streek. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Blije. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna is een consult doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Blije.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Blije en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Blije

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Blije zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Blije te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Blije is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Blije aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Blije in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Blije in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Blije

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Blije

Flinke vergoeding gekregen

15 november 2023

- Michael Wolters

Meest kundige jurist van het land

7 november 2023

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Barry Bosman

Verstand van zaken

4 november 2023

Zoals gehoopt, uitermate vakkundig.

- Cindy Koning

Vakkundig en ervaren

27 oktober 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Arie van Beek

Raadsman met kennis

12 oktober 2023

Geweldig goed juridisch begeleiding op maat ontvangen. Het hielp enorm.

- Vincent van Loon

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging traject

2 oktober 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Patrick Hofman

Had dit veel sneller moeten doen

25 september 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Sharon de Jonge

We zijn persoonlijk begeleid

20 september 2023

Elke fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Björn Veenstra

Top gegaan

12 september 2023

Had binnen korte tijd een goeie offerte op maat, geweldig!

- Jolanda van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Blije

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/