Advocaat Reitsum

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Reitsum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Reitsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Reitsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Reitsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Reitsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reitsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Reitsum

Als je een advocaat in Reitsum zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Reitsum een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Reitsum vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Reitsum en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Daarnaast is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Reitsum een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Reitsum je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Reitsum
 • Ontslag aanvechten in Reitsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Reitsum
 • Arbeidsrecht advocaat Reitsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Reitsum
 • Strafrecht advocaat Reitsum
 • Letselschade advocaat Reitsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Reitsum
 • Civielrecht advocaat Reitsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Reitsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Reitsum

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Reitsum een slim besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Reitsum kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Reitsum. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Reitsum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Reitsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Reitsum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Reitsum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Reitsum. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Reitsum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Reitsum overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Reitsum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Reitsum. Op de eerste plaats is het een optie om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Reitsum. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Reitsum kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Reitsum de procedure echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Reitsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Reitsum.

Letselschade advocaat Reitsum

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Reitsum je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Reitsum assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Reitsum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Reitsum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Reitsum.

Letselschade advocaat Reitsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Reitsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Reitsum

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Reitsum. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je altijd gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Dan hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Reitsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Reitsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Reitsum

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Reitsum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Reitsum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Reitsum is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Reitsum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Reitsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Reitsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Reitsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Reitsum

Exact zoals gehoopt

29 maart 2024

Aanbieding was fatsoenlijk.

- Adriana de Boer

Verstand van zaken

21 maart 2024

Zoals vermoed, erg kundig.

- Martine de Lange

Zoals verwacht

10 maart 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Sylvia van der Meer

Top raadgeving gekregen!

8 maart 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Natasja Martens

Echtscheiding ging vertrouwd

1 maart 2024

Totaal ontzorgd door mijn raadsman bij echtscheiding.

- Paul Verhoeven

Rechtszaak tot een prima einde

22 februari 2024

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Ronald Evers

Echt een specialist

11 februari 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was behoorlijk, dankzij mijn advocaat!

- Thijs Smits

Vakkundige raadsman

8 februari 2024

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Grandioos!

- Annemieke van den Bosch

Prima advies gekregen!

27 januari 2024

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Paulus Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Reitsum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/