Advocaat Lichtaard

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Lichtaard die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lichtaard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lichtaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Lichtaard gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Lichtaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lichtaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jislum, Ginnum en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lichtaard

Indien je een advocaat in Lichtaard zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Vaak gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Lichtaard als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Lichtaard een project die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Lichtaard is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook huur je een jurist doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het uitzoeken van een juiste advocaat in Lichtaard een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Lichtaard je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lichtaard
 • Ontslag aanvechten in Lichtaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Lichtaard
 • Arbeidsrecht advocaat Lichtaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lichtaard
 • Strafrecht advocaat Lichtaard
 • Letselschade advocaat Lichtaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Lichtaard
 • Civielrecht advocaat Lichtaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lichtaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lichtaard

Een advocatenkantoor in Lichtaard heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Lichtaard inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal gewild, maar zeker wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lichtaard is dat je altijd een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Lichtaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lichtaard

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Lichtaard te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Lichtaard.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Lichtaard te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Lichtaard je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Lichtaard, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lichtaard

Een jurist in Lichtaard mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Lichtaard, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lichtaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lichtaard.

Letselschade advocaat Lichtaard

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Lichtaard wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Lichtaard te vinden. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Lichtaard om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lichtaard.

Letselschade advocaat Lichtaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lichtaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lichtaard

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Lichtaard in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Lichtaard terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lichtaard te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lichtaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lichtaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lichtaard

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lichtaard. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Lichtaard wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lichtaard? Een geschikte gegadigde treffen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Lichtaard echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lichtaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lichtaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lichtaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lichtaard

Proces netjes begeleid

19 november 2023

Professionele hulp gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt!!

- Anouk Kuipers

Stevige schade-uitkering gekregen

10 november 2023

- Patrick Sanders

Forse kostenvergoeding bij letselschade

1 november 2023

- Franciscus Koster

Vakkundig en ervaren

26 oktober 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Hendrikus Kuiper

Scheiding tot goed eindpunt gekregen

13 oktober 2023

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat tijdens echtscheiding.

- Kelly Postma

Grote schade-uitkering bij letsel

2 oktober 2023

- Barbara van Leeuwen

Gehele zaak vakkundig begeleid

29 september 2023

Snelle en directe behandeling van de procedure. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Tim de Koning

Afhandeling was geweldig

20 september 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Jolanda Post

Gehele zaak vakkundig begeleid

12 september 2023

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Adriana de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lichtaard

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/