Advocaat Burgwerd

Behoefte aan een professionele advocaat uit Burgwerd die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Burgwerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Burgwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Burgwerd gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Burgwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burgwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waaksens, Lollum en Wolsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Burgwerd

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Burgwerd zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Burgwerd een vervelende. Desondanks wil je een passende advocaat in Burgwerd vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Burgwerd en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Burgwerd een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je onwijs in je zoektocht naar een goede advocaat in Burgwerd. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Burgwerd
 • Ontslag aanvechten in Burgwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Burgwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Burgwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Burgwerd
 • Strafrecht advocaat Burgwerd
 • Letselschade advocaat Burgwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Burgwerd
 • Civielrecht advocaat Burgwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Burgwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Burgwerd

Een advocatenkantoor in Burgwerd heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Burgwerd helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Burgwerd heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Burgwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Burgwerd

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Burgwerd te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Burgwerd staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Burgwerd te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Burgwerd je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je volkomen ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Burgwerd, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Burgwerd

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Burgwerd. Je kunt een jurist in Burgwerd wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Burgwerd niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Burgwerd een optie.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Burgwerd verricht kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Burgwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Burgwerd.

Letselschade advocaat Burgwerd

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Burgwerd wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Burgwerd te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Burgwerd om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Burgwerd.

Letselschade advocaat Burgwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Burgwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Burgwerd

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een goed plan om offertes op te vragen bij de diverse advocatenkantoren in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Burgwerd. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van vakkundig advies op maat.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is overwegend van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Burgwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Burgwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Burgwerd

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook als je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Burgwerd zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Burgwerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Burgwerd is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Burgwerd behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Burgwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Burgwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Burgwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Burgwerd

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

23 augustus 2022

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Björn van de Brink

Keurig verzorgd

18 augustus 2022

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, top!

- Rutger van den Broek

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

9 augustus 2022

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Buitengewoon!

- Caroline de Jong

Echte specialist binnen rechtsgebied

4 augustus 2022

Mijn jurist had overduidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Kirsten Evers

Zoals verwacht

26 juli 2022

Prima aanbod gekregen.

- Chantal Martens

Juridisch gewoon top

22 juli 2022

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Susanne Hendriks

Betrouwbare raadsman gevonden

11 juli 2022

Zeer degelijk en gepast advies gekregen door de advocaat.

- Hendrikus van der Meer

Meest kundige raadsman van het land

4 juli 2022

Klikte direct vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Arie Huisman

Eindelijk

28 juni 2022

Na lang afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Janneke Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit Burgwerd

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/