Advocaat Nijlande

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Nijlande?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nijlande verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nijlande – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Nijlande gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nijlande
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijlande, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eleveld, Deurze en Balloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nijlande

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Nijlande? Het zoeken van de perfecte advocaat in Nijlande is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de perfecte advocaat in Nijlande te zoeken in het grote aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nijlande die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nijlande
 • Ontslag aanvechten in Nijlande
 • Personen- en Familierecht advocaat Nijlande
 • Arbeidsrecht advocaat Nijlande
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nijlande
 • Strafrecht advocaat Nijlande
 • Letselschade advocaat Nijlande
 • Ondernemingsrecht advocaat Nijlande
 • Civielrecht advocaat Nijlande
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nijlande

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nijlande

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Nijlande regelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Nijlande kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Nijlande. Dit komt overwegend door het feit dat men hier graag juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook meestal een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nijlande bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Nijlande

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Nijlande

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Nijlande die je verder kunnen assisteren, los van je kwestie. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Nijlande.

Desondanks is het goed om allemaal advocaten in Nijlande te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Nijlande je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Nijlande, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nijlande

Een jurist in Nijlande is niet altijd een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nijlande uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nijlande?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nijlande.

Letselschade advocaat Nijlande

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Nijlande voor je te laten beginnen, echter dat kan tevens voor zorgen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Nijlande te traceren. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Nijlande om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nijlande.

Letselschade advocaat Nijlande zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nijlande zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nijlande

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Nijlande in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Nijlande heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Nijlande.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nijlande.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nijlande en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nijlande

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nijlande zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nijlande te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Nijlande is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Nijlande aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nijlande in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nijlande in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nijlande

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nijlande

Moment voor actie

23 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Begeleiding was prima

- Sebastiaan van Dongen

Echtscheiding goed begeleid

16 juni 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Erwin van Dijk

Jurist met verstand

15 juni 2024

Geweldig prettig rechtelijk advies op maat gekregen. Dit scheelde zeer veel.

- Erik Veenstra

Begeleiding was persoonlijk

6 juni 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Zeer content met het traject.

- Iris van de Brink

Voelt overtuigend

27 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Fijn!

- Arie Schipper

Gerechtigheid!

23 mei 2024

Door mijn geweldige advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Sanne Schipper

Convenant opgemaakt

15 mei 2024

Convenant was zo verzorgd. Prachtig!

- Rutger van Wijk

Begeleiding was persoonlijk

10 mei 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Erg tevreden met het traject.

- Irene Driessen

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

29 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Johannes Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nijlande

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/