Advocaat Engwierum

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Engwierum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Engwierum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Engwierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Engwierum gezocht?

Een advocaat uit Engwierum vinden

Advocaat Engwierum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Engwierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stroobos, Gerkesklooster en Burum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Engwierum

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Engwierum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Engwierum is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Engwierum die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Engwierum
 • Ontslag aanvechten in Engwierum
 • Personen- en Familierecht advocaat Engwierum
 • Arbeidsrecht advocaat Engwierum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Engwierum
 • Strafrecht advocaat Engwierum
 • Letselschade advocaat Engwierum
 • Ondernemingsrecht advocaat Engwierum
 • Civielrecht advocaat Engwierum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Engwierum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Engwierum

Een advocatenkantoor in Engwierum heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Engwierum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is altijd wenselijk, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Engwierum is dat je doorgaans een persoon in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Engwierum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Engwierum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Engwierum die je ook kunnen helpen, ongeacht je probleemgeval. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Engwierum.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Engwierum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Engwierum je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Engwierum, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Engwierum

Een jurist in Engwierum is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Engwierum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is zodoende van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Engwierum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Engwierum.

Letselschade advocaat Engwierum

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Engwierum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Engwierum te treffen. Je zoekt altijd wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Engwierum om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Engwierum.

Letselschade advocaat Engwierum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Engwierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Engwierum

Heb je een dispuut met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een verstandig plan om offertes op te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de streek. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Engwierum. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van competent advies op maat.

Hierna hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Engwierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Engwierum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Engwierum

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Engwierum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Engwierum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Engwierum is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Engwierum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Engwierum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Engwierum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Engwierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Engwierum

Goede juridische assistentie

28 mei 2024

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, zeer fijn.

- Petra van Leeuwen

Erg professioneel

21 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Ivo de Koning

Immer bereikbaar voor aanvragen

18 mei 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer aangenaam.

- Michiel Dijkstra

Eenvoudig goed

6 mei 2024

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Sabrina Sanders

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

30 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Arjan Hoekstra

Verstand van regelgeving

27 april 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Wilhelmina van der Horst

Afhandeling was persoonlijk

18 april 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Daarom erg content met de afhandeling.

- Dennis van de Velden

Deskundige advocaat

7 april 2024

Vlug de geschikte man ontdekt. Fantastisch!

- Astrid Driessen

Mooi geregeld

31 maart 2024

Vlot de juiste persoon getroffen, aangenaam!

- Stefan Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Engwierum

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/