Advocaat Veenoord

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Veenoord?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Veenoord verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Veenoord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Veenoord gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Veenoord
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Holsloot, Nieuw Amsterdam en Zandpol bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Veenoord

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Veenoord? Het zoeken van de beste advocaat in Veenoord is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Veenoord te zoeken in het flinke aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Veenoord. Dankzij deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Veenoord die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Veenoord
 • Ontslag aanvechten in Veenoord
 • Personen- en Familierecht advocaat Veenoord
 • Arbeidsrecht advocaat Veenoord
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Veenoord
 • Strafrecht advocaat Veenoord
 • Letselschade advocaat Veenoord
 • Ondernemingsrecht advocaat Veenoord
 • Civielrecht advocaat Veenoord
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Veenoord

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Veenoord

Een plaatselijk advocatenkantoor in Veenoord kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Veenoord inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans wenselijk, maar met name als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Veenoord is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Veenoord

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Veenoord

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Veenoord te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Veenoord staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het goed om verschillende advocaten in Veenoord te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Veenoord je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je rechtstreeks een gepast aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Veenoord, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Veenoord

Een jurist in Veenoord mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Veenoord niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Veenoord uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet doen. Het is mogelijk raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Veenoord?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Veenoord.

Letselschade advocaat Veenoord

Een letselschade advocaat in Veenoord kan je assisteren om een fatsoenlijke claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Veenoord je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Veenoord is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Veenoord vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Veenoord.

Letselschade advocaat Veenoord zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Veenoord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Veenoord

Indien je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Veenoord in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Veenoord terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Veenoord te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Veenoord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Veenoord en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Veenoord

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare kwestie, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Veenoord zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Veenoord te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Veenoord is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Veenoord allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Veenoord in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Veenoord in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Veenoord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Veenoord

Vlot een passende adviseur geregeld.

26 juli 2022

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Tamara Schouten

Aanrader!

22 juli 2022

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Sander Kramer

Gewoon correct

14 juli 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo fijn zou zijn.

- Christiaan van der Meer

Een professional die weet waar die het over heeft

7 juli 2022

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Fantastisch!

- Iris van der Meulen

Geding keurig begeleid

28 juni 2022

Professionele ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Matthijs van Dam

Vakkundig en ervaren

26 juni 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Erwin van der Meer

Betrouwbare partner

14 juni 2022

Partij gevonden die goed aanvoelt. Super!

- Marianne van de Veen

Correct geregeld

8 juni 2022

Razendsnel de goede persoon getroffen, prettig!

- Hendrikus Peters

Rechtelijke advies

2 juni 2022

Ontzettend handig rechtelijk raadgeving op maat gekregen. Het hielp geweldig.

- Björn van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Veenoord

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Keijzer Noorman Advocaten

Waanderweg 114
7812 HZ Emmen
Nederland

0591 820 234
https://www.keijzernoorman.nl/

Advocatenkantoor Mariska Harbers

Hoenderkamp 22a
7812 VZ Emmen
Nederland

0591 200 414
http://www.mariskaharbers.nl/