Advocaat Roderwolde

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Roderwolde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Roderwolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Roderwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Roderwolde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Roderwolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roderwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Matsloot, Peize en Leutingewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roderwolde

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Roderwolde zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Meestal gaan advocaten gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Roderwolde als een extra drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Roderwolde zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Roderwolde en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Hiernaast is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Roderwolde een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Roderwolde je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roderwolde
 • Ontslag aanvechten in Roderwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Roderwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Roderwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roderwolde
 • Strafrecht advocaat Roderwolde
 • Letselschade advocaat Roderwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Roderwolde
 • Civielrecht advocaat Roderwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roderwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roderwolde

Een advocatenkantoor in Roderwolde heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Roderwolde helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is doorgaans wenselijk, maar met name als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Roderwolde is dat je natuurlijk een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Roderwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Roderwolde

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Roderwolde te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Roderwolde staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om allerlei advocaten in Roderwolde te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Roderwolde je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Roderwolde, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roderwolde

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Roderwolde. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Roderwolde. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desondanks is een jurist in Roderwolde niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Roderwolde kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Roderwolde de procesvoering echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roderwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roderwolde.

Letselschade advocaat Roderwolde

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Roderwolde je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Roderwolde je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Roderwolde is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Roderwolde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roderwolde.

Letselschade advocaat Roderwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roderwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Roderwolde

Wanneer je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Roderwolde in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Roderwolde terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Roderwolde.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roderwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roderwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roderwolde

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Roderwolde zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Roderwolde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Roderwolde is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Roderwolde allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roderwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roderwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roderwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roderwolde

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

30 maart 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Jan Gerritsen

Had dit veel eerder moeten doen

23 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige advocaat heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke advocaat getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Evelien Bosman

Snel een vakkundige professional

16 maart 2024

Na de offertes razendsnel de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Anouk Schipper

Top advocaat gevonden

7 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Geweldig.

- Daniël de Groot

Zoals verwacht

29 februari 2024

Offerte was keurig.

- Maurice Postma

Fijne juridische assistentie

21 februari 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Diana Visser

Goed afgehandeld.

12 februari 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Janneke de Lange

Onverwachts een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is daardoor een stuk lager.

9 februari 2024

- Hanneke Gerritsen

Eind goed, al goed

27 januari 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Daniël Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roderwolde

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/