Advocaat Leutingewolde

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Leutingewolde?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Leutingewolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Leutingewolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Leutingewolde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Leutingewolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leutingewolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Matsloot, Nietap en Foxwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leutingewolde

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Leutingewolde zoekt, je meestal niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Veelal gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Leutingewolde als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Leutingewolde een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Leutingewolde en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Bovendien huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Leutingewolde een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Leutingewolde je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leutingewolde
 • Ontslag aanvechten in Leutingewolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Leutingewolde
 • Arbeidsrecht advocaat Leutingewolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leutingewolde
 • Strafrecht advocaat Leutingewolde
 • Letselschade advocaat Leutingewolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Leutingewolde
 • Civielrecht advocaat Leutingewolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leutingewolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leutingewolde

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Leutingewolde regelen een geschikte keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het loon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Leutingewolde kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Leutingewolde. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch raad wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Leutingewolde werkbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Leutingewolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Leutingewolde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Leutingewolde, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Leutingewolde zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Leutingewolde. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Leutingewolde overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leutingewolde

Een jurist in Leutingewolde is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Leutingewolde, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leutingewolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leutingewolde.

Letselschade advocaat Leutingewolde

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Leutingewolde wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Leutingewolde te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leutingewolde die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leutingewolde.

Letselschade advocaat Leutingewolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leutingewolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Leutingewolde

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Leutingewolde. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Leutingewolde die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische affaires.

Naderhand hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leutingewolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leutingewolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leutingewolde

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Leutingewolde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Leutingewolde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Leutingewolde is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Leutingewolde veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leutingewolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leutingewolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leutingewolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leutingewolde

Begeleiding was prima

18 november 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Inge van de Velde

Eenvoudig goed

7 november 2023

Vlot en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Jessica Bos

Convenant opgemaakt

2 november 2023

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Koen Prins

Uit elkaar gaan ging vertrouwd

23 oktober 2023

Volkomen ontzorgd door mijn raadsman tijdens echtscheiding.

- Richard Jansen

Persoonlijk bijgestaan

9 oktober 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Jessica de Groot

Geweldenaar in zijn specialisme

7 oktober 2023

Met mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Adrianus van der Horst

Competent en vakkundig.

28 september 2023

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Lisette van Dijk

Eenvoudig prima

22 september 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo passend zou zijn.

- Kevin Scholten

Verstand van zaken

17 september 2023

Zoals vermoed, erg kundig.

- Janneke Hoekstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leutingewolde

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/