Advocaat Amen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Amen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Amen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Amen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Amen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Amen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eleveld, Deurze en Ekehaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amen

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Amen? Het zoeken van de beste advocaat in Amen is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Amen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amen
 • Ontslag aanvechten in Amen
 • Personen- en Familierecht advocaat Amen
 • Arbeidsrecht advocaat Amen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amen
 • Strafrecht advocaat Amen
 • Letselschade advocaat Amen
 • Ondernemingsrecht advocaat Amen
 • Civielrecht advocaat Amen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amen

Een regionaal advocatenkantoor in Amen kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Amen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker als het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Amen heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Amen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Amen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Amen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Amen. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Amen. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Amen vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amen

Een jurist in Amen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Amen, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amen.

Letselschade advocaat Amen

Een letselschade advocaat in Amen kan je begeleiden om een treffende schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Amen je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Amen is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Amen vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amen.

Letselschade advocaat Amen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Amen

Als je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Amen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Amen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Amen te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amen

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Amen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Amen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Amen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Amen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amen

Super gegaan

10 september 2023

Had binnen korte periode een goede aanbieding op maat, top!

- Miranda Vink

Rechtzaak gewonnen!

31 augustus 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Marcel Meijer

Rechtelijke begeleiding

23 augustus 2023

Voelbaar kundige raadsman gevonden. Het hielp zeer veel.

- Marc Groen

Had dit veel eerder moeten doen

18 augustus 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige jurist heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke jurist ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Christiaan van Loon

Beste jurist van Nederland

11 augustus 2023

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Willem Huisman

Werkelijke expert in rechtsgebied

26 juli 2023

Een werkelijke specialist getroffen. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Iris Evers

Inhoudelijk en professioneel.

17 juli 2023

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Michael van de Pol

Ontslag op staande voet voorkomen

10 juli 2023

Door mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Pascal van Dam

Goedkoop is duurkoop

8 juli 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Elisabeth Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amen

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/