Advocaat Berkel en Rodenrijs

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Berkel en Rodenrijs?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Berkel en Rodenrijs verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Berkel en Rodenrijs – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Berkel en Rodenrijs gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Berkel en Rodenrijs
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berkel en Rodenrijs, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rotterdam, Schiedam en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Berkel en Rodenrijs

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Berkel en Rodenrijs? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Berkel en Rodenrijs te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Berkel en Rodenrijs. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Berkel en Rodenrijs die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Berkel en Rodenrijs
 • Ontslag aanvechten in Berkel en Rodenrijs
 • Personen- en Familierecht advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Arbeidsrecht advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Strafrecht advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Letselschade advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Ondernemingsrecht advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Civielrecht advocaat Berkel en Rodenrijs
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Berkel en Rodenrijs

Een plaatselijk advocatenkantoor in Berkel en Rodenrijs kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Berkel en Rodenrijs inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Berkel en Rodenrijs is dat je altijd nog een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Berkel en Rodenrijs

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Berkel en Rodenrijs

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Berkel en Rodenrijs te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Berkel en Rodenrijs staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het goed om verschillende advocaten in Berkel en Rodenrijs te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Berkel en Rodenrijs je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Berkel en Rodenrijs, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Berkel en Rodenrijs

Een jurist in Berkel en Rodenrijs mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Berkel en Rodenrijs niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Berkel en Rodenrijs, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Berkel en Rodenrijs?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Berkel en Rodenrijs.

Letselschade advocaat Berkel en Rodenrijs

Soms denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Berkel en Rodenrijs voor je te laten beginnen, echter dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Berkel en Rodenrijs te vinden. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Berkel en Rodenrijs om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Berkel en Rodenrijs.

Letselschade advocaat Berkel en Rodenrijs zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Berkel en Rodenrijs zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Berkel en Rodenrijs krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Berkel en Rodenrijs die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische zaken.

Naderhand is een adviesgesprek normaliter de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Berkel en Rodenrijs.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Berkel en Rodenrijs en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Berkel en Rodenrijs

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Berkel en Rodenrijs zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Berkel en Rodenrijs te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Berkel en Rodenrijs is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Berkel en Rodenrijs flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Berkel en Rodenrijs in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Berkel en Rodenrijs in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Berkel en Rodenrijs

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Berkel en Rodenrijs

Vakkundig en ervaren

29 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Marieke Smit

Erg gelukkig met onze raadsman

21 juni 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Geweldig.

- Tim Vos

Heb dankzij mijn jurist een uiterst passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daardoor veel lager.

15 juni 2024

- Hendrik de Bruijn

Echte deskundige in rechtsgebied

4 juni 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Bastiaan Kramer

Gepaste juridische hulp

26 mei 2024

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, heel aangenaam.

- Alexander van Leeuwen

Geding keurig begeleid

20 mei 2024

Vakkundige support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Ramona Vos

Inhoudelijk en vakkundig.

17 mei 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Daniël van de Pol

Zijn prima bijgestaan in de procedure

5 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Daniël Kok

We zijn persoonlijk begeleid

28 april 2024

Elke fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Koen van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Berkel en Rodenrijs

Koevoets Advocaten

Rotterdam Airportplein 22
3045 AP Rotterdam
Nederland

010 425 7800
http://www.koevoetsadvocaten.nl/

Van Sikkelerus & Ray Advocaten

Straatweg 124
3051 BM Rotterdam
Nederland

010 452 2767
http://www.vsradvocaten.nl/

H Carels Advocaat BV

Straatweg 177
3054 AD Rotterdam
Nederland

010 461 4900
http://carels-law.nl/mr-h-carels-2/