Advocaat Grou

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Grou?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Grou verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Grou – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Grou gezocht?

Een advocaat uit Grou vinden

Advocaat Grou
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Grou, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jirnsum, Eagum en Idaerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Grou

Als je een advocaat in Grou zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Grou een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Grou een project die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Grou is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Grou een belangrijke taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Grou je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Grou
 • Ontslag aanvechten in Grou
 • Personen- en Familierecht advocaat Grou
 • Arbeidsrecht advocaat Grou
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Grou
 • Strafrecht advocaat Grou
 • Letselschade advocaat Grou
 • Ondernemingsrecht advocaat Grou
 • Civielrecht advocaat Grou
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Grou

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Grou

Een advocatenkantoor in Grou heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Grou inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Grou heb je doorgaans iemand die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Grou

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Grou

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Grou te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Grou staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Grou te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Grou je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Grou, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Grou

Een jurist in Grou is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Grou niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Grou verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Grou?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Grou.

Letselschade advocaat Grou

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Grou wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Grou te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Grou die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Grou.

Letselschade advocaat Grou zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Grou zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Grou

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Grou in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Grou heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Grou.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Grou.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Grou en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Grou

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Grou zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Grou te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Grou is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Grou behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Grou in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Grou in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Grou

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Grou

Begeleiding was persoonlijk

20 september 2022

Juridische taal helder vertaald in het geding. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Johanna van den Broek

Goedkoop is duurkoop

16 september 2022

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere raadsman heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke raadsman gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- Ilse Schouten

Convenant verzorgd

9 september 2022

Convenant was vlug overeengekomen. Top!

- Daniëlle van de Veen

Verstand van regelgeving

2 september 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Elisabeth Jonker

Gewoon goed

28 augustus 2022

Vlot en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Koen de Wit

Vakkundige raadsman

21 augustus 2022

Gauw de juiste man ontdekt. Dankjewel!

- Iris van Veen

Convenant verzorgd

10 augustus 2022

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Formidabel!

- Edwin de Leeuw

Onvoorzien een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor een stuk minder.

5 augustus 2022

- Hanneke van de Pol

Zijn prima bijgestaan in de zaak

25 juli 2022

De afhandeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Christiaan Willemsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Grou

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/