Advocaat Hichtum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Hichtum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hichtum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hichtum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hichtum gezocht?

Een advocaat in Hichtum vinden

Advocaat Hichtum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hichtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waaksens, Lollum en Arum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hichtum

Zoek je een professionele en goede advocaat in Hichtum? Het vinden van de perfecte advocaat in Hichtum is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Hichtum. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Hichtum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hichtum
 • Ontslag aanvechten in Hichtum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hichtum
 • Arbeidsrecht advocaat Hichtum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hichtum
 • Strafrecht advocaat Hichtum
 • Letselschade advocaat Hichtum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hichtum
 • Civielrecht advocaat Hichtum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hichtum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hichtum

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Hichtum regelen een goede keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hichtum kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Hichtum. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hichtum is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Hichtum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Hichtum

Om de geschikte personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hichtum. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Hichtum. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Hichtum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Hichtum jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hichtum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Hichtum. Je kunt een jurist in Hichtum wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Hichtum mogelijk.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Hichtum verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hichtum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hichtum.

Letselschade advocaat Hichtum

Soms denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hichtum voor je te laten starten, maar dit kan wel eens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Hichtum te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Hichtum om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hichtum.

Letselschade advocaat Hichtum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hichtum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hichtum

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hichtum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hichtum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hichtum.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hichtum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hichtum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hichtum

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hichtum. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Hichtum hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hichtum? Een geschikte kandidaat treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Hichtum echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hichtum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hichtum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hichtum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hichtum

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

9 mei 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Remco van der Meulen

Gauw een vakkundige prof

4 mei 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in gesprek met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Marcel Postma

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

29 april 2022

- Barry van Wijk

Door raad en daad bijgestaan

21 april 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes vlug binnen*
De offertes waren vlug binnen en dus konden we vlug met een advocaat in zee.

- Sandra Kuiper

Enorm professioneel

14 april 2022

Mijn advocaat had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Miranda Gerritsen

Gehele zaak vakkundig begeleid

4 april 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Marleen Hoekstra

Snel een passende advocaat geregeld.

30 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Thomas van de Veen

Beste jurist van Nederland

21 maart 2022

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Ingrid Kuiper

Dreigend ontslag voorkomen

17 maart 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Marijke Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hichtum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/