Advocaat Blessum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Blessum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Blessum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Blessum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Blessum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Blessum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Blessum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Menaldum, Engelum en Marssum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Blessum

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Blessum zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Veelal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Blessum als een extra drempel ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Blessum vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Blessum en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Tevens huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het zoeken van een juiste advocaat in Blessum een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Blessum je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Blessum
 • Ontslag aanvechten in Blessum
 • Personen- en Familierecht advocaat Blessum
 • Arbeidsrecht advocaat Blessum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Blessum
 • Strafrecht advocaat Blessum
 • Letselschade advocaat Blessum
 • Ondernemingsrecht advocaat Blessum
 • Civielrecht advocaat Blessum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Blessum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Blessum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Blessum kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Blessum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker indien het gaat over lastige juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Blessum heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Blessum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Blessum

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Blessum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Blessum. Het gaat hier dus primair om dingen die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Blessum. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Blessum jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Blessum

Een jurist in Blessum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Blessum verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe goed een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is dus van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Blessum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Blessum.

Letselschade advocaat Blessum

Een letselschade advocaat in Blessum kan je helpen om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige reden. Een letselschade advocaat in Blessum assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Blessum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Blessum vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Blessum.

Letselschade advocaat Blessum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Blessum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Blessum

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Blessum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Blessum terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Blessum te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Blessum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Blessum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Blessum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Blessum. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Blessum hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Blessum? Een goede gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Blessum echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Blessum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Blessum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Blessum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Blessum

Afhandeling was persoonlijk

11 mei 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Simon de Wit

Voelt vertrouwd

2 mei 2022

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Super!

- Edwin de Bruin

Individueel bijgestaan

25 april 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Diana de Vos

Aanrader!

22 april 2022

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Rutger Smit

Zoals bedacht

13 april 2022

Perfect aanbod ontvangen.

- Simone Prins

Competent en vakkundig.

6 april 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Maaike Jansen

Eind goed, al goed

30 maart 2022

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Alexander de Haan

Prettige juridische ondersteuning

27 maart 2022

Geholpen door een prof die zeer veel met me meeleeft, zeer fijn.

- Bram Driessen

Allerbeste advocaat van Holland

20 maart 2022

Klikte meteen aardig en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Johannes van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Blessum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

de Boer & Egberts Advocaten

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland

058 294 1614
http://www.deboeregberts.nl/